De ce nu a venit Monica Gabor la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: "Mr.Pink mi-a zis să..."

 Raiciu Adriana
.

Irinel Columbeanu a lansat al doilea volum din trilogia „Istoria unui vehement'. În cartea intitulată „Apofenia', omul de afaceri vorbește despre căsnicia cu Monica Gabor. Astfel, și-ar fi dorit ca fosta soție să îi fie alături la lansare. Însă, modelul nu a reușit să ajungă, motiv pentru care și-a trimis o prietenă. Iată de ce nu a putut ajunge.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar două zile, Irinel Columbeanu a avut lansarea de carte pentru cel de-al doilea volum din trilogia „Istoria unui vehement'. Dacă la prima lansare i-au fost alături de mai multe foste iubite, de data aceasta a fost singur. Ba chiar mai mult, își dorea din suflet să ajungă și Monica Gabor, însă vedeta nu a putut veni.

monica-gabor-2monica-gabor-2

Invitat la o emisiune de televiziune, omul de afaceri a fost care a fost adevăratul motiv din cauza căruia Monica Gabor nu a putut ajunge la lansarea de carte. Ce i-ar fi spus fosta soție.

Citește și: De ce s-au certat Monica și Irinel Columbeanu, la doar trei zile de la nuntă:„Ce sens mai are, oare, să o continuăm?

Citește și: Monica Gabor a avut doar un singur invitat la nunta cu Irinel Columbeanu:’A venit doar mama ei’

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan la nivelul feței.Pare alt om!

Citește și: Cine este Arkanian de la Chefi fără limite.Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

De ce nu a venit Monica Gabor la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și-a publicat și cea de-a doua carte din trilogia „Istoria unui vehement', în urmă cu doar două zile. Ei bine, omul de afaceri a invitat-o pe fosta lui soție să vină la lansare, dar și pe actualul ei partener de viață. Se pare că modelului i-ar fi scris un mesaj pe Whatsapp, iar pe Mr. Pink l-a sunat.

Actualul iubit al Monicăi i-ar fi spus că revine cu un răspuns, după ce discută cu aceasta, însă nu a mai revenit. Astfel, Irinel a fost singur la lansare.

De asemenea, Irinel a mai precizat faptul că, deși ar fi vrut să participe și fiica lui, nu a vrut să îi tulbure frecventrea cursurilor.

'Primul volum dacă l-ar fi citit cred că mi-ar fi comunicat părerea lor, iar eu, când am vorbit ultima oară cu Irina nu mi-a spus nimic, iar Monica nu ar fi ezitat să-mi spună. Pe Irina n-am invitat-o pentru că ea are școală în această săptămână și n-am vrut să-i tulbur frecventarea cursurilor, iar pe Monica am invitat-o în scris, pe Whatsapp, iar pe Mr. Pink telefonic. Mr.Pink mi-a zis să-l las să discute cu soția lui și încă nu mi-a răspuns decomandată, dar mă rog, acum e târziu', a mărturisit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au cunoscut în seara zilei de 13 iulie 2005. În prima carte lansată de omul de afaceri, vorbește despre primul moment în care a văzut-o pe cea care urma să îi devină soție.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă’, povestește Irinel Columbeanu.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton