Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda: „Se trezea foarte de dimineață și...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. În urmă cu 5 ani, artista a fost diagnosticată cu o formă acută de astm și și-a anunțat retragerea din muzică. La recomandarea medicilor, acesta s-a mutat în SUA, unde climatul era mai potrivit pentru tratarea bolii sale. Recent, Gheorghe Turda a oferit câteva declarații despre modul de viață al artistei, de când a decis să se mute din țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câțiva ani buni, Maria Ciobanu a renunțat la România și s-a mutat în SUA, acolo unde este stabilit și fiul acesteia, Ionuț Dolănescu. În 2017, artista a fost diagnosticată cu o formă acută de astm, susținând, la acea vreme, că afecțiunea de care suferă ar fi putut fi provocată de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul timpului. Acum, Gheorghe Turda a vorbit despre viața Mariei Ciobanu în SUA, susținând că, la 85 de ani, aceasta estre extrem de activă și implicată în treburile casnice.

turda-9turda-9

Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Artista și Gheorghe Turda au o relație extrem de apropiată, fiind nu numai colegi de breaslă, ci și rude. Interpretul de muzică populară a descris modul de viață al acesteia, de când s-a mutat din țară.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:”Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească”

Citește și: Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu:„Nu mai cântă, dar…'

Citește și: Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională:”Cu școala e groasă rău de tot”

Citește și: Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge'

Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA

Gheorghe Turda a susținut că artista are un stil de viață extrem de activ, ajutând-o pe fiica sa la treburile casnice. Se pare că Maria Ciobanu își începe ziua foarte devreme și se ocupă de toate lucrurile care țin de casă.

„Vă pot spune că Maria este o harnică din cale afară și o luptătoare. Eu mă mai odihneam după un spectacol și după un șpriț, dar ea se trezea foarte de dimineață, lua târnăcopul și scotea rădăcini de pomi, ca să pună flori în locul lor. Mai cosea iarba de pe acolo, ce mai, e o harnică din cale afară, dar și o excelentă bucătăreasă, gătește foarte bine. Este o artistă complexă, o mamă excepțională', a susținut Gheorghe Turda, potrivit ego.ro.

„Suntem în relații foarte apropiate'

Interpretul a vorbit și despre relația pe care o are cu Maria Ciobanu. Acesta a amintit despre colaborările pe plan profesional, dar și despre prietenia care îi leagă de zeci de ani. Gheorghe Turda a ținut să sublinieze și câteva aspecte despre viața sentimentală a acesteia.

„Eu și Maria suntem cumetri, suntem în relații foarte apropiate, ea a cântat și la nunta mea. Am fost cu ea și în turnee, cu 'Rapsodia Română', am cântat înainte sau după vizitele lui Nicolae Ceaușescu în comunitatea de români din America. În timpul unui turneu am locuit cu ea în casa fiicei Camelia, care e și fina mea. Ea are casă lângă Los Angeles. (…)

Pe Maria o știu de pe vremea când era cu solistul Florea Burnea, Camelia este făcută cu Florea, el a murit acum un an. Dar cel mai potrivit bărbat pentru ea este Mircea Cîmpeanu, fost jucător și antrenor de baschet. El o iubește mult și o respectă', a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton