Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Faimosul și-a cerut eliminarea de dorul Luizei Maria: „Vreau să-i dăruiesc un copil”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Artistul este concurent la cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Survivor România'. La testimoniale, Gheboasă a recunoscut că distanța dintre el și partenera lui de viață este insuportabilă și chiar a cerut, cu lacrimi în ochi, să fie eliminat pentru a se putea întoarce acasă. Iată cine este Luiza Maria, cea care i-a fost alături artistului de trap în ultimii ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este unul dintre cei mai în vogă artiști de trap din România și a reușit să cucerească topurile muzicale la scurt timp după debut. Tânărul este orginar din Târgoviște și are vârsta de 21 de ani. În ultima perioadă, acesta a fost invitat la diferite podcasturi și emisiuni televizate, acolo unde a vorbit despre povestea lui de viață. De la o vârstă fragedă, acesta a ajuns într-un centru de plasament, însă a fost adoptat de o familie și a demonstrat că, prin muncă și ambiție, poți ajunge acolo unde dorești. Iată cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023!

gheb-3gheb-3

Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Artistul s-a remarcat încă de la debutul emisiunii „Survivor România' 2023, acolo unde este concurent. Cu ochii în lacrimi și vizibil emoționat, acesta a mărturisit că îi duce dorul partenerei sale. Mai mult, acesta a susținut că își dorește să fie nominalizat pentru eliminare, astfel încât să părăsească Republica Dominicană.

Citește și: Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții:”Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau…”

Citește și: Survivor România 2023.Trei concurenți au fost nominalizați spre eliminare

Citește și: 'Au fost multe ca ea în preajma lui.Vorbă multă, fapte puține'. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

Citește și: Corina și Traian Enea au devenit părinți a doua oară.Imagini cu fiul foștilor concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu'

Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023

Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Maria Luiza, cea pe care concurentul de la Survivor a numit-o „nevasta mea', este o tânără discretă și nu postează prea multe imagini pe rețelele de socializare. Pe contul de Instagram, aceasta este urmărită de aprope 5000 de persoane.

De-a lungul timpului, Maria Luiza a fost surprinsă la concertele partenerului ei, semn că îl susține să-și atingă apogeul carierei sale. În ciuda popularității de care se bucură Gheboasă, tânăra are o comunitate relativ mică pe rețelele de socializare și pare că nu-și dorește să expună prea mult din viața personală.

La testimonialele emisiunii, artistul de trap a recunoscut că îi duce dorul partenerei sale și că este pregătit să plece acasă în orice moment: „Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. O iubesc prea mult pe nevastă-mea, mă gândesc numai la ea. Nu mai pot să stau fără ea. Gândul că nu sunt lângă ea mă omoară de mă face să merg acasă în secunda doi'.

Cei doi își doresc să devină părinți

Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Cu ochii în lacrimi, artistul a mărtusit că își dorește să fie propus spre eliminare, căci adaptarea la condițiile din Republica Dominicană nu este tocmai ușoară. Mai mult, acesta a susținut că are în plan să-și întemeieze o familie cu partenera lui, Maria Luiza, de îndată ce se întoarce acasă. Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023.

„Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să-i dăruiesc un copil', a spus Gheboasă, cu ochii în lacrimi, la „Survivor România' 2023, potrivit protv.ro.

Soția lui Gheboasă, prima reacție după afirmațiile lui Gheboasă

Cine este soția lui Gheboasă. Pe contul de Instagram, Maria Luiza a postat secvența în care Gheboasă recunoaște că îi duce dorul și că dorește să-și întemeieze o familie cu ea. Emoționată și suprinsă de acest moment, tânăra a ținut să-i facă, la rândul ei, o declarație de dragoste artistului.

„M-ai distrus! Ești inima mea', a scris tânăra în dreptul videoclipului.

Înainte de a plecat la Survivor România 2023, Gheboasă recunoștea că dorește să-i facă mândri pe părinții lui adoptivi. Mai mult, acesta susținea că dacă reușește să treacă cu bine de prima luna de probe, va rămâne până în finalul competiției.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton