”În ultimul an am îmbătrânit cât în 10”. Rita Mureșan, confesiuni dureroase despre necazurile din viața ei

 Calin Maria Bianca
.

Rita Mureșan nu a mai apărut în public, însă în viața ei au avut loc numeroase întâmplări. Nu mai este un secret faptul că în anul 1993, fosta soție a lui Nelu Mureșan era cunoscută drept una dintre cele mai apreciate femei ale anilor 90, obținând titlul de Miss România. O știe toată lumea, iar azi este un designer cunoscut în România. Ei bine însă, de-a lungul vieții a trecut prin multe drame. Când toată lumea credea însă că lucrurile s-au liniștit și pentru ea, Rita Mureșan a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan a încercat de-a lungul timpului să fie destul de reținută când vine vorba de viața ei privată. Toată lumea știe dramele prin care a trecut celebrul designer. A trecut peste boala care a dus-o la un pas de moarte în copilărie, moartea mamei sale și accidentul fiicei, însă cu toate astea, evenimentele nefericite nu s-au oprit aici pentru ea.

whatsapp-image-2023-01-11-at-13.24.53-6whatsapp-image-2023-01-11-at-13.24.53-6

Rita Mureșan și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre cele mai frumoase amintiri, cât și cele mai tragice. Din vorbă în vorbă însă, a adus în discuție și faptul că ultimul an și jumătate a fost încărcat cu numeroase lucruri la care nu se aștepta. Nu, nu la cele pozitive s-a referit, ci din contră, la cele care 'au îmbătrânit-o într-un an cât în 10'.

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, după ce a reușit să slăbească enorm, din nou:„Prin suferință'

Citește și: Rita Mureșan, dezvăluiri în lacrimi despre accidentul fiicei sale:”80 de kilograme de marmură i-a rupt mâna în două”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu:'Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul…'

Citește și: Corina și Traian Enea au devenit părinți a doua oară.Imagini cu fiul foștilor concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu'

Rita Mureșan, confesiuni dureroase despre necazurile din viața ei

Rita Mureșan are 50 de ani, însă în fiecare an susține că împlinește 23 de ani. Ce-i drept, vârsta este doar un număr pentru ea, iar asta se poate observa cu ochiul liber. De la glumele pe seama anilor, Rita Mureșan a dezvăluit că ultimul an și jumătate a fost unul foarte greu pentru ea. Nu, nu a precizat ce s-a întâmplat încă, susținând că nu are puterea necesară, însă este clar că ceva nu este deloc bine în viața ei.

'Eu știu că nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă cu un motiv în viață. (…) Eu zic că fac în fiecare an 23 de ani, dar prin câte am trecut de anul trecut din vară și până acum, cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe. Multe. Nu am puterea să vorbesc acum. Genul ăla în care ești neputincios, când nu ai ce să faci. Trebuie doar să accepți și să mergi mai departe. Să susții cât poți de bine. Atât.', a povestit Rita Mureșan în podcastul Cristinei Șișcanu.

Schimbarea prefixului a venit cu atacuri de panică pentru Rita Mureșan

Rita Mureșan a împlinit în luna noiembrie frumoasa vârstă de 50 de ani. În timp ce mulț văd înaintarea în vârstă ca pe un prilej de bucuri, schimbarea prefixului a venit cu atacuri de panică și momente mai puțin plăcute pentru celebrul designer. Mai concret, în cadrul podcastului, a dezvăluit că preț de câteva zile, când se gândea că are 50 de ani, făcea atacuri de panică.

'Zici ca aveam atacuri de panica. Schimbarea prefixului m-a afectat putin. Nu stiu de ce. Ideea asta, 50 de ani. Mi se par mulți. Oricum a venit și a trecut. Nu s-au menținut stările astea. Am făcut prea multe până la vârsta asta. Nu aș mai avea ce să fac încă 50 de ani. Ce să mai trăiesc? Am trăit și lucruri frumoase și urâte și șocuri, de toate.', a mai spus Rita Mureșan.

Rita Mureșan a trecut prin multe cumpene în viață

Rita Mureșan este fără dar și poate o femeie puternică. De-a lungul vieții a trecut prin numeroase obstacole și drame care au marcat-o. Totul a început încă de când avea 10 ani și a fost la un pas de moarte. Medicii nu i-au dat șanse, însă a superviețuit. Totuși a rămasă cu insuficiență în dezvoltare, astfel că până la 18 ani nu a mai crescut în kilograme și înălțime.

'Am avut meningită. Nu se scăpa din meningită. Eu am fost unul 1 milion care scapă, cum spun medicii. Nu, nu se scapă. Am fost în comă 2 săptămâni. M-am trezit, nu mai știam să citesc, să scriu, să mănânc, nimic. Am luat-o de la capăt. Dar am rămas ca și urmare cu insuficiență în dezvoltare. Știu că pare ciudat. Aveam 10 ani și până la 18 ani eu nu am mai crescut. Nici în înălțime, nici în kilograme. Așa am rămas până la 18 ani. În clasa a 12-a spre sfârșit am crescut. ', a povestit Rita Mureșan.

Și-a luat viața în mâini, a ajuns Miss România în 1993, iar apoi a devenit o femeie în toată regula și așezată la casa ei. Înaintea de asta însă, medicii i-au pus sub semnul întrebării sarcina și i-au explicat că este posibil să nu o poate duce la sfârșit. Din fericire, azi se bucură de 2 fete minunate. Nu a mai durat mult și o altă tragedie 'i-a bătut la ușă'.

Din dorința de a ajuta un alt copil, fiica ei a fost la un pas de moarte, fiindcă o masă de marmură de peste 80 de kilograme a căzut pe ea. 8 ani a mers prin numeroase cabinete și a făcut fel și fel de operații, toate cu succes, iar azi este minunată. Printre altele a și divorțat de Nelu Mureșan, iar cea mai dragă ființă, mama ei, a încetat din viață. Cu toate astea, încă are puterea să zâmbească și să privească viața cu zâmbetul pe buze.

Sursă foto: Facebook / podcast

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton