De la ce pornesc certurile dintre Iulia Albu și fiica ei, Mikaela: „Abia am scăpat de ea”

 Ifrim Georgiana
.

De la ce pornesc certurile dintre Iulia Albu și fiica ei, Mikaela. Într-un interviu recent, criticul de modă a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei adolescentă. Aceasta a mărturisit că Mikaela este o fire „rebelă' și are convingeri puternice, motiv pentru care există momente când cele două nu sunt pe aceeași lungime de undă. Iată ce declarații a făcut fosta soție a lui Mihai Albu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu are o relație extrem de apropiată cu fiica ei, însă a mărturisit că, de multe ori, se întâmplă să-i zică „nu' adolescentei. Anul acesta, tânăra a împlinit 13 ani și se pare că a moștenit pasiunea pentru modă de la mama sa. Într-un interviu recent, Iulia Albu a vorbit despre modul în care își educă fiica, dar și despre motivele care generează conflicte în sânul familiei. Se pare că fiica acesteia și-a exprimat dorința de a participa la evenimente mondene, însă criticul de modă este de părere că este prea devreme pentru acest lucru.

iul9iul9

De la ce pornesc certurile dintre Iulia Albu și fiica ei, Mikaela. Criticul de modă a recunoscut că este o mamă „protectivă', motiv pentru care, de de puține ori, are parte de discuții aprinse cu fiica ei „rebelă'.

Citește și: Cum își educă Iulia Albu fiica: „Nu poți fi și un profesionist desăvârșit și mama care e mereu lângă copil'.Ce relație are iubitul vedetei cu Mikaela / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică, pe coperta VIVA de martie!Iulia Albu vorbește despre relația cu fiica, iubitul și familia ei

Citește și: Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții:”Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau…”

Citește și: Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Ce vorbe dure și-au adresat:„La 20 de ani, demonstrez mai multă educație decât tine'

De la ce pornesc certurile dintre Iulia Albu și fiica ei, Mikaela

Criticul de modă a susținut că, la 13 ani, Mikaela are convingeri puternice și este „rebelă', ceea ce generează unele certuri aprinse între acestea. Iulia Albu a recunoscut că este o mamă „protectivă', care își dorește ca fiica ei să parcurgă un drum firesc și s-și înțeleagă responsabilitățile specifice vârstei.

„Ne înțelegem foarte bine, ne certăm foarte aprins, când e cazul. Are convingeri proprii și este un lucru bun acesta, dar, câteodată, convingerile noastre nu sunt aceleași.

Eu sunt o mamă protectivă, care își dorește ca fiica ei să crească, să învețe, să facă niște lucruri într-o anumită ordine, iar ea bineînțeles, având 13 ani, este o fată rebelă.

Acum, are alte lucruri de făcut și i-am explicat: poți să faci absolut orice vrei, după ce îți termini toate temele', a declarat Iulia Albu, potrivit playtech.ro.

„Abia am scăpat de ea'

Se pare că fiica Iuliei Albu și-a exprimat deja dorința de a fi alături de mama sa la evenimentele mondene. Deocamdată, criticul de modă încearcă s-o ferească pe Mikaela de această expunere, fiind de părere că nu este momentul potrivit.

„Abia am scăpat de ea. – Hai, mami, dacă nici acum când este peste drum (n.r. locația în care s-a desfășurat evenimentul), nu mă iei, când o să mă iei?'.

Vom găsi momentul, în principiu să nu fie un eveniment atât de aglomerat și să fie un eveniment în aer liber', a adăugat criticul de modă, potrivit sursei citate.

Ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale

Iulia Albu a recunoscut că îi interzice fiicei sale să se apropie de produsele cosmetice. În schimb, Mikaela are libertate totală când vine vorba despre garderoba mamei sale.

„Farduri, nu, dar haine și accesorii îmi ia frecvent, dar o las, pentru că este o parte frumoasă din copilăria ei, această parte de explorare, însă la școală doar în uniformă. Aici pun limită', a concluzionat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton