Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

 Laciu Andreea
.

Cine este, de fapt, Rodica Budurcă de la Burlacul? Emisiunea de la Antena 1 a început deja, iar cele 15 concurente, care au fost selecționate din totalul de 25 de tinere apărute în prima ediție, se luptă acum pentru inima lui Andi Constantin. Printre acestea se numără și frumoasa Rodica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin a recunoscut că prima lui mare dezamăgire în dragoste l-a făcut să le rănească pe celelalte femei care au intrat în viața lui ulterior. Acum vrea să vadă dacă își poate găsi perechea.

„Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta si posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!, mai spune Andi Constantin.

Cine este Rodica Budurcă de la BurlaculCine este Rodica Budurcă de la Burlacul

Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul

Rodica Budurcă, frumoasa concurentă blondă de la Burlacul, are doar 24 de ani. Este studentă la Medicină, dar și antreprenor. Se pare că Rodica deține deja propria ei afacere: un salon de înfrumusețare. Ea mai susține că are deja aproape 10 ani de experiență în muncă, deși este tânără.

Vrea să îl cucerească pe Burlacul cu farmecul și inteligența ei, dar și cu trupul de invidiat. Momentan norocul pare să fie de partea ei, căci a ajuns printre ultimele 15 alese care se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin, fosta ispită de la Insula Iubirii.

Citește și: Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1. A recunoscut că a făcut videochat

Citește și: Primele imagini cu concurentele de la Burlacul. Cine sunt fetele care se luptă pentru inima lui Andi Constantin

Citește și: Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul: „Am decis că voi alege cu creierul”

Rodica și-a pus mereu cariera pe primul loc, așa că independența financiară este extrem de importantă pentru ea. Își dorește un bărbat care să câștige cel puțin la fel de mulți bani ca ea.

„Am pus cariera pe primul loc pentru că nu am avut lângă mine o persoană căreia să îi dedic absolut tot timpul meu. Am început să muncesc de la 15 ani! Sunt o femeie independentă financiar și aș prefera să am un bărbat care are cel puțin aceleași venituri ca și mine”, a afirmat Rodica Budurcă de la Burlacul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton