Cine sunt concurentele de la Mireasa sezon 3. Lista completă

 Lupescu Anca
.

Cine sunt concurentele de la Mireasa sezon 3. Emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mireasa, sezonul 3, va începe sâmbătă, 6 martie. Simona Gherghe este încontinuarea gazda emisiunii, după ce s-a zvonit că Andreea Mantea ar fi fost în negocieri cu cei de la Antena 1 pentru a ocupa acest scaun.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii. Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!’, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Iată concurentele de la Mireasa sezon 3

Costinela Manea

Costinela Manea este din Focșani, are 31 de ani și spune că participarea în emisiune a venit ca o provocare.

„Sunt din Focșani, am 31 de ani și am lucrat ca operator bancar. Am simțit că trebuie să fiu aici. Cei din familie au fost uimiți, nu se așteptau, însă mă susțin.Ei consideră că fiecare decizie pe care o iau este bună pentru mine. Este o provocare pentru mine, însă și o experiență frumoasă. Mă descurc și cu gătitul. Îmi plac lucrurile simple, mai ales cartofii prăjiți”, a declarat Costinela Manea la Mireasa sezon 3.

izabela-de-la-mireasa-1izabela-de-la-mireasa-1

Costinela mai spune că își dorește 2 copii. Legat de aspectul fizic, aceasta spune că viitorul soț trebuie să fie înalt, brunet (ea are 1.72 înălțimea). Mai mult decât atât, el ar trebui să se modeleze după ea și să nu fie atras de celelalte femei.

Andreea Grădinaru

Andreea Grădinaru are 24 de ani și este din București. Concurenta de la Mireasa 2021 sezon 3 și-a dat demisia de la locul de muncă, acolo unde ocupa postul de secretară, pentru a participa la emisiune.

„A fost ceva spontan, mă bucur că sunt aici. Sunt secretară, sunt din București. Știu și să gătesc, dar nu tot.”, a spus Andreea Grădinaru.

Se declară o persoană foarte directă. Concurenta de la Mireasă pune asta pe seama zodiei, Andreea fiind Săgetător. Își dorește alături de ea un om lângă care să se poată odihni. Pentru ea iubirea înseamnă liniște. Fizic nu are tipare, însă și=ar dori ca partenerul ei să fie mai înalt.

Anamaria Lăpuștea

„Mi-aș dori de la partener să fie înțelegător, inteligent, glumeț, dar serios atunci când trebuie.”, a spus Anamaria Lăpuștea.

Anamaria Lăpuștea de la Mireasa 2021 se descrie drept o femeie devotată, serioasă, riguroasă, cu suflet de copil, sensibilă, impulsivă, fixistă. Cel mai tare o enervează minciuna și oamenii care se ascund după deget.

Mai mult decât atât, Anamaria Lăpuștea spune despre viitorul iubit/soț că trebuie să-l aibă pe vino-ncoace, să fie sincer, hotărât, să știe ce vrea de la viață, care să o completeze pe ea.

Adelina Luciana Iacob

Adelina Luciana Iacob are 23 de ani, este din Brăila, dar locuiește în București. Deși este încă studentă, aceasta este hotărâtă să-și întemeieze o familie și spune că visează la acest moment încă de mică.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-108-763x1024.jpg

„Sunt din Brăila, dar locuiesc în București. În prezent sunt studentă, însă lucrez în paralel. Sunt pregătită să mă mărit, toată viața am fost pregătită. Mereu mi-am dorit. Inițial mi-a fost rușine să-i spun tatălui meu, am crezut că nu o să fie de acord, însă mă susțin. Nu am așteptări foarte mari, nu țin cont de aspectul fizic, însă mi-aș dori să fie mai înalt. Mi-aș dori un bărbat sincer, care să mă ajute”, a spus Adelina Iacob la Mireasa 2021.

Adelina Luciana Iacob este studentă acum la Administrarea Afacerilor Internaționale.

Alina Rusu

Alina Rusu are 28 de ani și lucrează ca ofiice admin în Italia. Aceasta a renunțat la tot pentru a-și întemeia o familie.

„Am emoții foarte mari, dar sunt normale. Am 28 de ani și lucrez ca office admin în Italia, la o firmă din Anglia, însă lucrez de acasă. Din sezonul trecut mi-a plăcut de Alexandru.”, a spus Alina Rusu la Mireasa 2021.

Alina susține că nu pune preț pe aspectul fizic, însă vrea de la partener să fie mai înalt decât ea, să fie între 1,75 și 1,80, brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Maria Bogdan Roman

Maria Bogdan Roman este asistentă într-un cabinet stomatologic, este din Maramureș și are 26 de ani. Concurenta Mireasa se consideră o femeie pretențioasă.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Bogdan Roman la Mireasa 2021.

Maria Bogdan Roman spune că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii. Despre viitorul soț spune că i-ar plăcea să fie înalt, pentru că ea are 1.70 și e deranjant dacă bărbatul e mai mic la înălțime decât ea. Acesta ar trebui să fie îngrijit, îi plac mai mult bruneții, dar nu exclude nici șatenii.

Izabela Badaric

Izabela Badaric e de profesie detectiv particular, are 26 de ani și este din Bacău.

„Am 26 de ani, din Bacău și sunt detectiv particular. Mi-am ales meseria asta dintr-o coincidență, într-un moment greu din viața mea, dar mi-a plăcut. Mă consider o femeie de casă, la locul ei, știu să gătesc. Vreau lângă mine un bărbat care să mă facă să mă simt acasă, să mă susțină. La emisiune m-a înscris cumnata mea, am crezut că e o glumă, dar am fost sunată și am venit. Mă bucur că am acceptat.”, a spus Izabela Badaric de la Mireasa 2021.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Izabela Badaric nu are un tipar fizic la bărbați, vrea ca soțul ei să fie un bun ascultător.

Deea Constantinescu

Deea Constantinescu are 32 de ani și este barista. Concurenta de la Mireasa vine din Sinaia și spune că și-ar dori de la emisiune să o ajute să găsească un bărbat cum nu a avut până acum.

„Am împlinit 32 de ani și sunt dn Sinaia. Sunt barista la o cafenea din Sinaia. Caut un bărbat care să fie cum nu am avut până acum. Mi-aș dori să fie: înțelegător, răbdător, calm, iubitor.”, a spus Deea.

Despre viitorul soț sau iubit, Deea spune că trebuie să fie respectuos, să fie implicat, să fie înțelegător, să aibă un job în care să câștige mai mult decât ea, fiinde de părere că soțul trebuie să fie stâlpul familie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton