Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Lista completă

 Oana Pantazi
.

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. După doar o săptămână de pauză, show-ul Mireasa a revenit în forță cu sezonul 3. Iată lista completă a concurenților care sunt deciși să-și găsească aleasa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Așteptarea a luat sfârșit și fanii show-ului vor afla cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3! Simona Gherge a dezvăluit numele participanților, cărora le-a făcut o prezentare pe larg, dar și cine sunt mamele acestora. Iată cine sunt cei șase băieți care se vor lupta în sezonul 3 pentru inima fetelor participante la celebrul show matrimonial!

cine-sunt-concurenții-Mireasa-sezon3cine-sunt-concurenții-Mireasa-sezon3

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3

În noul sezon Mireasa, 6 băieți se vor lupta pentru a-și cuceri aleasa, iar aceștia au fost prezentați deja alături de mamele lor. Excepție face doar concurentul Gp Blaze, a cărui mamă se află în Nigeria și nu a putut fi prezentă alături de fiul ei la competiție. Iată, așadar, cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3!

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Marian Pavel

Marian Pavel (26) este din Baia Mare, Maramureș, și este artist și profesor de muzică. Se decrie ca fiind un tip îndrăzneț, dar și săritor și sufletist, în egală măsură. Concurentul mărturisește că îi plac fetele frumose și… corpolente și speră să-și găsească o parteneră înțelegătoare.

„De când sunt mic am crescut cu muzică în casă. Și meseria mea e de profesor de vioară, care e sufletul meu. De mic copil, mama m-a învățat să fiu elegant, să am o anumită prestanță. Atunci când urci pe o scenă trebuie să fii mereu aranjat, parfumat. Aveam 4-5 ani când mergeam cu mama mea la spectacole. Iubirea la Maramureș e din tot sufletul. Trebuie să ducă femeia câtă iubire are bărbatul. Sunt destul de răsfățat, fiind singur la părinți. Viitoarea mea soție, eu fiind atașat de mama mea, vreau să aibă grijă de mine. Să simt că cineva are grijă de mine și mă răsfață”, a povestit Marian Pavel de la Mireasa.

Marian Pavel a intrat în sezonul 3 Mireasa alături de mătușa Malvina, deoarece mama sa este ocupată și nu poate fi alături de el.

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste: „A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță. A stat două săptămâni în spital: „Ce dărnicie a avut”

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Bianca Drăgușanu, zi de naștere plină de surprize! Gabi Bădălău i-a fost alături

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Alin Georgescu

Alin Georgescu are 24 de ani și este din București. de profesie personal trainer, acesta a venit la Mireasa alături de mama sa, de care a stat departe mulți ani, aceasta fiind plecată în străinătate.

Alin de la Mireasa se declară un familist convins, mărturisind că îi are ca exemplu pe părinții săi. cu mama sa are o relație perfectă, deși nu i-a prea povestit până acum despre iubitele lui.

tânărul mărturișește că și-a dorit să participoe la competiție pentru că visează să-și întemeieze o familie cu femeia potrivită și își dorește doi copii. „Nu mai mult, nu mai puțin, e cifra ideală, ar crește împreună.”

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Ionuț Urziceanu

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Ionuț Urziceanu are 29 de ani este șofer profesionist și este decis să se însoare. Noul concurent Mireasa mărturisește că îi place să lucreze cu oamenii, dar și că mama lui este cea mai importantă persoană din viața sa.

„Consider că sunt pregătit să mă căsătoresc, însă trebuie să-mi găsesc persoana potrivită. Cel mai mare vis al meu e să-mi fac o familie”, a spus Ionuț Urziceanu de la Mireasa.

Ionuț spune despre el că este un bărbat sincer, cu suflet bun, o persoană cu prea mult bun simț. Totuși, când e jignit, reacționează și plătește cu aceeași monedă.

Cât despre viitoarea iubită, Ionuț își dorește o fată frumoasă și mai înaltă decât fostele lui iubite, el fiind un tip înalt (1.85 m), sinceră și iubitoare.

„Vreau o femeie plină de viață, cu simțul umorului și fidelă, așa cum zice și mama”, a adăugat Ionuț de la Mireasa.

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Gp Blaze

Godspower Morris Okpata, aka Gp Blaze, s-a născut pe 2 februarie 1995 în Nigeria. Concurentul mai are cinci surori și doi frați. A venit în România în anul 2015, împreună cu alți aproape 300 de tineri de culoare, din dorința de a-și schimba viața. Aceștia au plecat din Nigeria cu bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

Gp Blaze vrea să devină actor, și de aceea a creat „Un negru în România – serial de comedie' pe Youtube.

Blaze spune despre el că îi plac femeile frumoase, minione, cu suflet bun.

„Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină. Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor. Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am ănceput să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media”, a mărturisit Gp Blaze.

Vloggerul a mai mărturisit că nu a avut noroc în dragoste și că încă suferă după o relație de doi ani cu o româncă.

„Am avut o relație de doi ani cu o româncă, a fost foarte ok, a fost foarte frumos. Nu a mers, ne-am despărțit în octombrie după 2 ani, ea s-a despărțit, nu eu. A fost alegerea ei. Am suferit. Când am fost cu ea nu am făcut vlog. Ea a fost geloasă, am fost și eu. Când nu ești gelos nu iubești. Nu cred că există femeia perfectă. Am nevoie de o femeie inteligentă, frumoasă, puternică, atât. Vreau să studiez, să nu mă grăbesc. Pas cu pas”, a mai povestit Gp Blaze de la Mireasa.

Blaze este pasionat și de muzică, acesta cântă rap și are câteva colaborări muzicale cu mai mulți cântăreți din România, acolo unde cântă partea de rap. Ce mai recentă colaborare este cu Tzancă Uraganu și John Albert, la piesa „Ai intrat în viața mea ca într-un cazino”.

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Ionuț Liviu Olteanu

Ionuț Liviu Olteanu are 33 de ani și este din Giurgiu. Concurentul a venit în competiția Mireasa alături de mama sa, Maria.

Mă numesc Ionuț Liviu Olteanu, am 33 de ani, sunt din Giurgiu. Am avut o relație foarte apropiata cu bunica, ea mi-a insuflat despre Dumnezeu. În cartierul în care am copilărit eu era Seminarul Teologic, am cunoscut băieți de acolo, îmi plăcea cum erau ei. Pentru a deveni preot trebuie să fiu căsătorit”, a spus Ionuț Liviu Olteanu la Mireasa.

„Mama cânta încă de mic, m-am îndrăgostit și eu de muzică și am început să cânt. Am decis să fac din această pasiune un job”, a mai mărturisit Liviu de la Mireasa.

Ionuț Liviu Olteanu se consideră un familiast convins și dorește enorm să-și întemeieze o familie. Iată cum trebuie să fie viitoarea lui soție!

„N-am un tipar de femeie, însă trebuie să aibă un acel ceva să mă atragă. Trebuie să fie credincioasă, înțelegătoare, nu foarte geloasă.”, a spus Liviu Olteanu de la Mireasa.

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Valentin Andrieș

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezon 3. Valentin Andrieș (31) este actor și vlogger și vine din București. concurentul participă în emisiune alături de mătușa sa, Florența.

„Mă numesc Valentin și am 31 de ani, sunt din București, ca meserie sunt licențiat în actorie, mai sunt și vlogger și sunt în echipa națională de cățărări. Iubesc să dansez. Filmul meu preferat este «Parfum de femeie». Dragostea îmi umple toată ființa. Cea mai mare relație a mea a fost cu o actriță. La noi a durat 3 ani. La o femeie îmi place să fie feminină și să-și arate trăsăturile. Vin în casă cu mătușa, mama este asistent medical și nu poate veni cu mine”, a spus Valentin Andrieș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton