Cine este Mircea Săplăcan, de la Șef sub Acoperire. A devenit milionar dintr-o afacere cu flori

 Laciu Andreea
.

În această seară, 2 martie 2021, telespectatorii ProTV vor putea urmări cea de-a patra ediție din acest sezon al emisiunii Șef sub Acoperire. Pentru că suntem în luna martie, de data aceasta avem parte de multe flori. Familia lui Mircea Săplăcan, noul șef misterios, a devenit mlionar dintr-o afacere cu flori și deține unul dintre cele mai mari lanțuri de florării din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ria și Traian Săplăcan au fondat o companie în urmă cu mai bine de 20 de ani. Afacerea lor de familie a început atunci când cei doi soți și-au amenajat grădina. Au văzut cât de interesați erau și vecinii lor în privința florilor plantate și au decis să înceapă o afacere. În prezent, Tria’s este unul dintre cele mai importante lanțuri de florării din țară, specializat în vânzarea de plante vii.

Soții Săplăcan dețin în acest moment 15 magazine, o seră centrală și au mai bine de 150 de angajați. Însă, afacerea lor a început să aibă probleme. Ria și Traian au decis să ia măsuri. Îl vor trimite pe unul dintre fiii lor să afle sursa dificultăților din companie.

Mircea SăplăcanMircea Săplăcan

Cine este Mircea Săplăcan, de la Șef sub acoperire

Mircea Săplăcan este unul dintre fiii proprietarilor Tria’s. El ocupă funcția de Director de Marketing în cadrul companiei. El se va deghiza și va încerca să afle care sunt, de fapt, problemele reale. Mircea se ocupă cu multă grijă de tot ce ține de marketing-ul florăriilor și plănuiește să dezvolte această afacere prin intermediul comerțului online.

„Experiența Șef sub acoperire mi-a confirmat că principalul ingredient pentru succesul oricărei afaceri este echipa. Dacă pui preț pe oameni, ei vor trage alături de tine pentru multă vreme, vor fi alături de tine atât în perioadele de glorie dar și în momentele dificile', a declarat Mircea Săplăcan

Citește și: Cine este Dragoș Anastasiu, de la Șef sub Acoperire. A lăsat Medicina și a ajuns milionar

Citește și: Cine este Georgiana Mutu, de la Șef sub Acoperire. Are o avere de 100 de milioane de euro, din conserve

Citește și: Cine este Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire”. Are doar 34 de ani și e milionar

A devenit milionar dintr-o afacere cu flori

În această seară, îl vom putea urmări pe Mircea în timp ce se implică în niște activități destul de dificile, atât în magazine, cât și în seră. Și-a luat o identitate falsă, a unui șomer care încearcă să se angajeze în cadrul companiei. Se pare că afacerea cu flori nu mai are mistere pentru el, fiindcă lucra în magazinul familiei în weekend-uri, atunci când era în liceu.

„Sunt Mircea Săplăcan, motivez antreprenorii să folosească eficient online-ul și tehnologia pentru a-și dezvolta afacerile. Misiunea mea este să reaprind pasiunea antreprenorilor pentru afacerea lor sau, acolo unde este cazul, să încurajez și să inspir tinerii porniți pe acest drum.

Am avut provocări și rezultate în viață și în afaceri, dar am cunoscut și eșecul sau neîmplinirea obiectivelor personale sau profesionale. Toate acestea m-au format să fiu deschis la noi lecții, dar și să împărtășesc din cele învățate cu cei care vor să-și dezvolte business-ul”, se autodescrie antreprenorul, pe site-ul personal.

„Reconectarea la viziunea inițială și planificarea strategică sunt primii pași pe care îi recomand înainte de a ajunge la capitolul pragmatic, despre creșterea vânzărilor, prin instrumente de digital marketing. Experiența acumulată în sesiunile de consultanță, la pachet cu rezultatele la care am ajuns împreună cu antreprenorii, au însemnat o continuă dezvoltare personală și personală”, a mai adăugat Mircea Săplăcan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton