Cum a reacționat fiul lui Marcel Toader, după ce Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută și înșelată: ”Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles”

 Stamen Diana
.

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a avut o reacție dură, după ce a auzit ce a povestit Maria Constantin despre tatăl său mort. Tânărul a făcut primele declarații, după ce artista a spus că a fost bătută și înșelată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce Maria Constantin a venit la TV și a făcut dezvăluiri uluitoare din timpul căsniciei cu Marcel Toader, fiul acestuia a răbufnit. La aproape 2 ani de la moartea afaceristului, artista a decis să spună ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, lucru care l-a deranjat teribil pe Maximilian Toader.

Maria-Constantin-și-Marcel-Toader-2Maria-Constantin-și-Marcel-Toader-2

Tânărul i-a interzis Mariei Constantin să mai pronunțe numele tatălui său mort. Mai mult, Maximilian Toader declară că fosta soție a tatălui său se contrazice în declarații, pentru că imediat după divorț aceasta a spus că nu a fost bătută, iar acum susține că a fost violență fizică în căsncia ei.

„Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc 2 ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică declara că nu a fost violent fizic, iar la 2 ani de la moartea lui declară că a fost violent. Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost voba de neîncredere. (n.r. ai văzut-o vânătă) Niciodată. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape de 2 ani mi se pare un lucru josnic. Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de 2 ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor.', a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.

Citește și: Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader. Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea lui

Citește și: Maria Constantin, prima apariție cu noul iubit. Cum au fost fotografiați și ce spune artista despre nuntă

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Adevărul despre povestea de iubire dintre Alexandra Dinu și Mircea Radu. De ce s-au despărțit

Maria Constantin, dezvăluiri uluitoare la 2 ani de la moartea lui Marcel Toader

La aproape doi ani de la moartea lui Marcel Toader, Maria Constantin a mărturisit că a fost bătută și înșelată de acesta. Vedeta a fost invitată într-o emisiune TV, unde a povestit prin ce a trecut în căsnicia ei cu fostul soț al Gabrielei Cristea.

VIVA! februarie

'Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus… mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.', a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton