Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei și-a făcut două intervenții estetice: „Când m-am pus pe masa de operație...”

 Mirea Roxana
.

Marinela Mavrodin a fost o prezență controversată atât la „Puterea dragostei', cât și la „Insula Iubirii'. Recent, aceasta a suferit două intervenții care au determinat schimbarea aspectului ei fizic. Șatena a trecut pragul medicului estetician pentru a-și îndeplini două dorințe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Este vizibil că Marinela Mavrodin a apelat la medicul estetician. Aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze, obținând forma pe care și-a dorit-o. Însă, fosta concurentă de la „Puterea dragostei' nu s-a oprit aici și a luat hotărârea să-și facă un cadou după care tânjea de ceva timp. Prin urmare, i-a mai făcut o nouă vizită medicului estetician din dorința de a-și mări bustul.

Chiar dacă a fost copleșită de teamă de-a lungul timpului, acum șatena și-a luat inima în dinții și a început procedurile pentru a-și pune silicoane.

Hello, dragii mei. Mă numesc Mavrodin Marinela și astăzi îmi fac operația de implant mamar. Țin să vă mărturisesc că sunt extrem de entuziasmată, dar totodată extrem de fericită, pentru că ăsta a fost visul meu de foarte mult timp și în sfârșit mi-l îndeplinesc', a mărturisit aceasta pe rețelele sociale.

2323

Marinela Mavrodin: „Am fost super panicată'

Marinela Mavrodin nu a vrut să își țină fanii în suspans, așa că, după operație, a intrat în contact cu aceștia și le-a povestit despre experiența ei, prin intermediul mai multor Insta Stoy-uri.

Eu v-am zis că o să fac operația aceasta indiferent de frica pe care o am. Chiar mi-am dorit extrem de mult. Mi-a fost foarte frică, recunosc', a povestit fosta concurentă de la „Puterea dragostei' pe rețelele sociale.

În ceea ce privește durerile, vedeta a povestit că sunt suportabile, chiar dacă în prima oră după operație, durerile au fost ceva mai mari.

Citește și: Marinela de la Insula Iubirii a fost ameninţată cu moartea.Primele declaraţii ale concurentei

Citește și: Meda și Nicos, eliminați de la Puterea Dragostei împreună:”Iubirea lor nu mai suportă bariere”

Citește și: Sorin Bontea împlinește azi 51 de ani.Cum a fost sărbătorit juratul Chefi la Cuțite de colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Citește și: Până și Adrian Minune s-a împrumutat de bani, în pandemie:'N-am mai putut cheltui ca înainte'

„Sunt extrem de suportabile durerile. În prima oră, într-adevăr, simți o presiune extrem de puternică, după care te lasă, te poți ridica, poți merge. Eu am mers prin salon fără nicio frică, fără nimic', a mai spus Mary.

„Fetelor, nu vreau să vă spun, dar când m-am pus pe masa aia și am început să tremur, se mișca și masa cu mine. Acum, chiar cred că toată panica și toată frica pe care le-am avut în ultimele trei luni au fost degeaba. Am fost super panicată', a mai povestit vedeta.

Astăzi, Marinela Mavrodin a fost externată și s-a putut întoarce acasă.

Marinela Mavrodin și-a găsit iubirea la „Puterea dragostei'

Povestea de iubire dintre Marinela Mavrodin și Liviu a început la Puterea Dragostei, însă, spre deosebire de alte cupluri, cei doi îndrăgostiți au rămas împreună și urmează să se căsătorească.

La scurt timp după ce au ieșit din emisiune, Mary s-a mutat împreună cu Robert, la Bucuresti. Chiar dacă se aștepta să fie cerută în căsătorie de către iubitul ei, momentul și mai ales felul inedit în care Robert a făcut-o au surprins-o pe Marilena.

Trebuie să recunoaștem însă că modul în care Robert și-a cerut iubita de soție este ușor dătător de fiori… Acesta s-a prefăcut că se ia la bătaie cu cineva, dar, în momentul în care Mary s-a așezat între el și celălalt bărbat pentru a-i despărți, iubitul ei a căzut în genunchi și i-a pus marea întrebare. Drept urmare, emoția momentului, combinată cu spaima anterioară au bulversat-o complet pe Marinela Mavrodin. Cu toate acestea, Marinela i-a dat iubitului ei răspunsul mult așteptat.

Marinela și Robert s-au căsătorit civil în luna aprilie.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton