E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele la Tribunal: ”O femeie nu merită înjosită”

 Stamen Diana
.

E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează, iar soția fostului tenismen a depus deja actele la Tribunalul din Constanța. Primele declarații despre decizia pe care a luat-o, după ce ar fi fost bătută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase a depus actele de divorț la Tribunalul din Constanța și divorțează de Ilie Năstase, după ce acesta ar fi bătut-o. Încă soția fostului tenismen a decis să spună motivul pentru care despărțirea se va produce în fața instanței, ci nu la notar, pe cale amiabilă.

Ioana Ilie Năstase divorțează (2)Ioana Ilie Năstase divorțează (2)

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el, de ce nu știu. Așa și-a dorit (n.r. de ce la tribunal și nu la notar)', a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal monstru în luna ianuarie a acestui an. Fostul tenismen și-ar fi bătut soția, care a sunat la 112 pentru a scăpa din mâinile lui. Se pare că atunci s-a produs marea ruptură între cei doi și, în ciuda tentativelor de împăcare, nu ar fi reușit să ajungă la un numitor comun.

Citește și: Ilie Năstase, cadou de 250.000 de euro pentru soția lui, Ioana: „Dacă așa avea o baghetă magică, aș face să nu mai fie gelos”

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută: „El îmi cere să ne împăcăm”

Citește și: Ce s-a întâmplat în seara în care Ioana a fost bătută de Ilie Năstase: „Nu ştiam dacă mai ies vie”

Citește și: Ilie Năstase nu este la primul act de violență domestică. Brigitte Sfăt: „M-a lovit! Mi-a zburat capul!”

Ce se întâmplă cu averea, după divorț

Ioana Simion a declarat că îi va înapoia tot după ce divorțul se va finaliza.

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță', a continuat Ioana Simion.

După ce a fost bătută, soția lui Ilie Năstase a decis să pună punct căsniciei. Ioana Simion sfătuiește toate femeile să nu stea într-o relație în care sunt umilite.

„Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. (…) E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine', a susținut vedeta.

Ioana Năstase, apariție de 300.000 de euro la Tribunal

Soția lui Ilie Năstase a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a ajuns la Tribunal pentru a depunde actele de divorț. Ioana Simion a venit la volanul unei mașini în valoare de 250.000 de euro, a purtat o geantă Hermes de 15.000 de euro, pantofi în valoare 1000 de euro și un costum burgundy care costă aproximativ 1000 de euro.

Se pare că fostul tenismen ar vrea să-i ia mașina înapoi, dar și mai multe perechi de pantofi scumpi. Ioana Simion a confirmat divorțul și a făcut primele declarații despre decizia de a divorța la Tribunal. „Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Năstase în exclusivitate pentru Click!.

FOTO: Facebook, Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton