Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor. E campioană națională la spadă

 Mirea Roxana
.

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor? Faimosul este cunoscut pentru performanțele sale în fotbal în cadrul echipelor Rapid sau FCSB. Totuși, nu este singurul cu performanțe sportive din familia lui. Mama lui Ștefan Ciuculescu este campioană națională și vicecampioană mondială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor? Ștefan Ciuculescu este cel mai nou membru din echipa Faimoșilor. Acesta îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu, care a părăsit competiția din republica Dominicană din cauza accidentării grave de la picior.

3232

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a devenit cunoscut ca portar al echipei rapid și FCSB. Totuși, afinitatea pentru sport se moștenește în cazul Faimosului. Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a câștigat zeci de medalii de-a lungul timpului.

Alina Ciuculescu Moțea este fostă floretistă și spadasină și a câștigat câteva titluri naționale și internaționale. Mama lui Ștefan Ciuculescu a cucerit de cinci ori Cupa României și a fost o dată campioană națională la spadă.

Citește și: Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor:„Sunt vai de capul meu…'

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp 10 ore în junglă, la Survivor:„Am băut apă din balta crabilor'

Citește și: Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor:„Sunt vai de capul meu…'

Citește și: Ce va face Albert Oprea cu banii dacă va câștiga Survivor:„Nu am relații, nu am părinți bogați'/ EXCLUSIV

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor

Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor a fost și componentă a echipei naționale a României și a câștigat un argint și un bronz la Campionatele Mondiale Militare la spadă și floretă.

La momentul actual, mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România este antrenor la clubul privat de scrimă ACS Stesial. Campioana a câștigat zeci de medalii la competițiile naționale și internaționale cu juniorii pe care-i pregătește. De asemenea, Alina Ciuculescu Moțea a a fost antrenor secund al naționalei Româinei care a cucerit bronzul la Campionatele Europene de seniori la Spadă, în 2017, la Tbilisi, potrivit wowbiz.ro.

De ce a venit Ștefan Ciuculescu la Survivor

Ștefan Ciuculescu are 27 de ani și este determinat să dea totul pe traseele sportive din Republica Dominicană.

Sunt fost jucător de fotbal. Am venit la Survivor pentru a-mi depăși limitele pe care eu le cunosc și să vedem cât de bun sunt în a mă limita cu hrana și cu vremea care îți pune destule probleme. Sunt sigur că starea de spirit pe care o am în momentul acesta, o vom avea cu țotii de acum încolo. Mă ajută felul meu de a fi și încrederea pe care o am în ei (Faimoși)’, a spus Ștefan Ciuculescu la Survivor România.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România este unul dintre foștii portari de la Rapid și FCSB.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton