Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor: "M-a făcut psihic"

 Cica Cristina
.

Când toată lumea credea că s-a stins conflictul dintre Zanni și Elena Marin, a fost nevoie de o simplă scânteie pentru a se reaprinde scandalul. Și-au aruncat din nou replici acide, iar totul a culminat cu o nouă nominalizare din partea lui Zanni pentru Faimosă. De data aceasta, artistul s-a declarat terorizat de către colega lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile de la Survivor s-au resimțit în ambele tabere. În echipa Războinicilor din cauza lui Albert Oprea, iar în echipa Faimoșilor a reînviat un vechi scandal între Zanni și Elena Marin.

În tabăra albastră, nemulțumirile sunt în creștere din cauza faptului că Albert Oprea a fost nominalizat pentru performanțele sportive slabe din ultima perioadă. Fiind însă în topul preferințelor, el câștigă imunitate și are dreptul, la rândul lui, să nominalizeze pe altcineva.

Elena-Marin-1-1Elena-Marin-1-1

Elena Marin și Zanni, un nou conflict la Survivor

În tabăra adversă, Faimoșii au avut o serie de discuții, iar conflictul dintre Elena Marin și Zanni s-a reaprins. Antipatia dintre ei este vizibilă, iar cei doi au avut din nou un schimb dur de replici.

Zanni a povestit la Survivor un episod care nu s-a văzut la TV, când a încercat să se apropie de Elena Marin. Mai mult, el a povestit că i-a oferit și ei un biscuite, din controversatul pachet găsit în junglă. Se pare, însă, că nu a fost suficient pentru o împăcare între cei doi.

Zanni: „Mă enervează rău de tot'

M-a făcut psihic, m-a terorizat fetița asta. Și mă înțeapă și mă enervează rău de tot!', a transmis Zanni, vizibil deranjat de comportamentul Faimoasei.

„Niciodată nu m-am simțit inclusă', a spus Elena Marin la rândul ei.

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Zanni:„Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Zanni după ce furat biscuiți și a încălcat regulamentul Survivor:”Când intervine instinctul animalic…”

Citește și: Scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor continuă:„Du-te și împușcă-te! Ai vrut să fii ultima fată aici…'

Elena Marin, nominalizată spre eliminare de către Zanni

În consiliul de eliminare, Zanni a ieșit favoritul publicului, iar nominalizarea lui a mers tot către Elena Marin. El și-a motivat alegerea prin prisma faptului că nu ar exista diferențe la traseu între noile concurente de la Survivor, Irisha și Raluca Dumitru și Elena, care se află de trei luni în competiție.

„În consiliile de nominalizare pe care le-am avut am susținut că nu vrem să plece nimeni și nu știm pe cine să votăm. Argumentul acesta era pentru că nu știam care va fi următorul pe care să-l votăm. Știam clar că cele două fete nou venite au potențial. În echipa noastră nu am încredere în nicio față așa cum aveam în Ana.În momentul de față mă uit la cele trei fete și nu îmi dau seama care e veriga slabă. Nu văd diferența dintre cele două fete și Elena.

Și de aia mi-a fost foarte greu să-mi dau seama care dintre ele trei este cea mai slabă. Irisha a făcut câțiva pași în față. Nu mi se pare normal să o votez pe Raluca și nu mă pot baza pe Elena. Din punctul meu de vedere, Elena ar fi cea mai slabă dintre ele. E și accidentată. Nu pot s-o votez pe Raluca pentru că ar putea pleca acasă, votul meu merge către Elena'a declarat Zanni.

Conflictul Elena Marin – Zanni s-a reaprins la Survivor

Confllictul dintre cei doi s-a reaprins după plecarea Anei Porgras, când atenția lui s-a îndreptat din nou spre Elena Marin, pe care a acuzat-o că vrea să rămână singura fată din competiție și să acapareze toată atenția publicului.

O să vedeți cum o să voteze echipa asta cele mai bune persoane, pentru că unii vor să rămână cei mai proști, să aibă șanse mai mari. Pe teatrul ăla ieftin, nu mă așteptam să iasă.  Nu pot să accept că Elena s-a bucurat că a plecat Ana afară, să rămână ea cea mai bună. Te dai bine pe lângă Jador și spui că îți pare rău. Ai vrut să fii ultima fată aici ți-a picat fața când au venit fetele noi‘, i-a spus Zanni Elenei Marin, la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton