Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. E în topul milionarilor

 Miniosu Alexandra
.

Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. România are actori celebri și peste Ocean! Printre ei se numără Sebastian Stan, unul dintre cei mai în vogă artiști. La doar 39 de ani, acesta e deja un star internațional, cu o carieră de succes în lumea filmului. În plus, el are o iubită superbă, colegă de breaslă cu el, dar a adunat și o avere uriașă. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. Sebastian Stan e unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Are fani în toată lumea, însă puțini știu că este român. Artistul în vârstă de 39 de ani e stabilit de câțiva ani buni în Statele Unite ale Americii și a devenit cunoscut prin rolurile sale celebre. Acesta l-a interpretat pe Soldatul Iernii, în Universul Cinematic Marvel, prestație pentru a primit mii de aprecieri.

sebastian-stan-1sebastian-stan-1

Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. Până la această vârstă, Sebastian Stan a apărut pe platourile de filmare alături de actori celebri. De cele mai multe ori, rolurile sale din filme au fost secundare. În prezent, acesta apare în scene erotice explicite în noua miniserie Hulu „Pam & Tommy'. Pelicula a avut premiera chiar luna aceasta, pe 2 februarie 2022. Românul a primit multe laude pentru modul în care-l joacă pe Tommy Lee, cunoscut ca toboșarul trupei Mötley Crüe.

Citește și: Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, mai îndrăgostit ca niciodată!Paparazzii i-au surprins sărutându-se pasional

Citește și: Sebastian Stan, în România.Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă pe actorul român din Gossip Girl

Citește și: Olivia Steer, amendată pentru o întrebare jignitoare la adresa victimelor de la Auschwitz:„Aveau comorbidități, nu-i așa?'

Citește și: Anamaria Prodan susține că e amenințată de Laurențiu Reghecampf:„Mesaje de mă îngrozesc când le citesc'

Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee

Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. Cu toate că se laudă cu fani peste tot în lume, nu multă lume știe că Sebastian Stan e născut în Constanța, România. Părinții actorului stabilit în SUA au divorțat când el avea doar doi ani. La vârsta de opt ani, el și mama lui Georgeta Orlovschi, au decis să se stabilească pentru o perioadă în Viena. Acolo, femeia a lucrat ca pianistă, în urma Revoluției Române din decembrie 1989.

Sebastian Stan a debutat în lumea filmului la o vârstă fragedă, La doar 10 ani, el a apărut în filmul „71 Fragments of a Chronology of Chance'. Patru ani mai târziu, actorul român s-a mutat Comitatul Rockland, New York, Statele Unite.

Sebastian Stan, despre primul job

Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. Sebastian Stan a fost student la Universitatea Rutgers. Pe deasupra, vreme de un an, el a urmat și cursuri în Regatul Unit. În acest timp, el a apărut la Londra, la Shakespeares Globe Theatre.

Sebastian Stan a avut primul contact cu lumea filmului atunci când a lucrat ca și ghid. În urmă cu ceva vreme, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee povestea că primul lui job a fost la cinematografie.

„Primul meu job a fost la cinematografie. Am lucrat la cinema-ul 6 din New York. Eram un usher. Vindeam popcorn. Și mai încolo am lucrat la H&M', povestea Sebastian Stan, conform libertatea.ro.

În ce filme a apărut Sebastian Stan

Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. Până acum, Sebastian Stan a jucat alături de o mulțime de staruri internaționale. Printre ele se numără Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel (în filmul Black Swan), Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson (în trilogia Căpitanul America). Acesta a apărut și alături de Nicole Kidman în pelicula Capcana sau de actorul Matt Damon, în filmul Marțianul. Pelicula a primit șapte nominalizări la Oscar.

Sebastian Stan a avut roluri și în seriale celebre. El a apărut în Gossip Girl, Kings, Once Upon a Time, Political Animals. După apariția lui din Political Animals, actorul român a primit o nominalizare la Critics Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Movie/Miniseries.

Cu cine se iubește Sebastian Stan

Cine e Sebastian Stan, artistul român care îl interpretează pe Tommy Lee. Unul dintre cele mai de succes filme în care a apărut a fost „I, Tonya'. În cadrul peliculei, artistul originar din Constanța a interpretat rolul lui Jeff Gillooly, soțul Toniei Harding. Aceasta era jucată de Margot Robbie. Filmul a obținut o nominalizare și un premiu Oscar.

Pe lângă aceste roluri, fanii își amintesc și de rolul Scott Huffman, un anchetator din The Last Full Measure (2019). Sebastian Stan a apărut în peliculă împreună cu Samuel L. Jackson, Ed Harris și William Hurt.

Sebastian Stan nu o duce rău nici pe plan sentimental. În vara anului trecut, actorul a fost surprins alături de noua lui iubită. Este vorba despre o colegă de breaslă, actrița de origine spaniolă Alejandra Onieva, în vârstă de 28 de ani. Cei doi se aflau atunci în vacanță, în Ibiza, în plină pandemie.

Artistul se află în topul milionarilor

Cine e Sebastian Stan, artistul român care îl interpretează pe Tommy Lee. Anual, analiștii de la CelebrityNetWorth calculează averile celor mai bine plătiți sportivi, actori și cântăreți din lume. Pe listă se află și români, după ce au ajuns în topul milionarilor. Simona Halep și INNA apar și ele în clasament, cu averi estimate la 30 și respectiv 20 de milioane de dolari.

Singurul actor român care e trecut în topul făcut de cei de la CelebrityNetWorth este Sebastian Stan. Conform vbiz.ro, acesta a strâns o avere impresionantă, estimată la 8 milioane de dolari.

Sursă foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton