Ilinca Vandici a fost furată în aeroport! I-au luat bijuteriile de valoare din bagajul de cală: "Inelul de logodnă nu mai este"

 Raiciu Adriana
.

Ilinca Vandici a trăit momente de coșmar după ce s-a întors din vacanță. Fix după ce a ajuns acasă din Dubai, vedeta și-a dat seama că i-au fost furate mai multe lucruri de valoare, printre care și inelul de logodnă. Întreaga experiență neplăcută a fost povestită chiar de vedetă, pe contul său de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici, Andrei Neacșu și fiul lor, Zaian, au ales o destinație de lux de data aceasta. Au mers în Dubai, pentru a se bucura de vremea frumoasă, dar și pentru a sărbători ziua de naștere a fotbalistului. Totul a fost extrem de frumos, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din imaginile postate pe rețelele de socializare.

ilinca-vandiciilinca-vandici

Ei bine, la întoarcerea în țară, prezentatoarea de televiziune a avut parte de o surpriză total neplăcută. A observat că i lipsesc mai multe lucruri de valoare din bagaj. Imediat și-a dat seama că a fost furată, pentru că altfel nu ar fi avut cum să dispară. Întreagă experiență a fost povestită chiar de vedetă, pe contul său de Instagram.

Citește și: Cum se simte Ilinca Vandici, după ce a fost externată.Diagnosticul medicilor

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:'Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală:'Am şters mail-urile'

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată:„E un subiect oarecare’

Ilinca Vandici a fost furată în aeroport! I-au luat bijuteriile de valoare din bagajul de cală

Ilinca Vandici, Andrei Neacșu și fiul lor au plecat într-o vacanță de vis. Destinația aleasă a fost Dubai, un loc unde să se bucure de vremea frumoasă, dar unde să sărbătorească și ziua de naștere a fotbalistului.

Cei trei s-au distrat pe cinste, iar acest lucru s-a putut observa cu ochiul liber, mai ales după fotografiile postate de vedetă pe Internet.

Ei bine, la întoarcerea din vacanță, prezentatoarea de televiziune a avut parte de o surpriză neplăcută. Mai exact, i-au fust furate bijuteriile, printre care și inelul de logodnă. Ilinca le-a spus fanilor din mediul online că este doar vina ei, întrucât le-a lăsat în bagajul de cală, pe care nici nu l-a sigilat. Din păcate, imediat cum a ajuns în posesia angajaților, inelele au dispărut.

'Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt. Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este că nu poți face absolut nimic', spus Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram.

După ce a acceptat faptul că nu mai poate da timpul înapoi și bijuteriile nu vor mai apărea, Ilinca a avut parte de o surpriză. A găsit prin bagaj verigheta, dar și un inel cu safir.

'Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau cumva căzute. Cred că în grabă când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează!', a mai spus prezentatoarea de la 'Bravo, ai stil!'.

În încheierea, vedeta le-a mai spus internauților că nu știe dacă a fost furată pe aeroportul din România sau pe cel din Dubai.

'Fiți atenți când călătoriți, nu știu dacă (n.r. a fost furată) pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai', a concluzionat vedeta Kanal D.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton