Cine este Costin Craioveanu. Soția lui, Mihaela Cernea de la Class, îl acuză de violență

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Costin Craioveanu. Costin Craioveanu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce s-a urcat beat la volan. Acesta a făcut accident în apropierea casei în care locuiesc soția lui, Mihaela Cernea de la Class, și cei doi copii ai lor. La scurt timp, s-a aflat că artista a obținut un ordin de restricție împotriva lui. Solista îl acuză că ar fi agresat-o fizic. Iată cine este, de fapt, Costin Craioveanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Costin Craioveanu. Mihaela Cernea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta e căsătorită de peste 20 de ani cu soțul ei, Costin Craioveanu. De curând, s-a aflat că ea a obținut un ordin de restricție împotriva lui, după ce el ar fi bătut-o. Faptele lui au ieșit la iveală după ce Costin Craioveanu s-a urcat la volan în stare de ebrietate și a făcut accident. Incidentul a avut loc în proximitatea casei în care locuiesc cântăreața și cei doi copii ai lor. În urma impactului au fost avariate două mașini.

costin-craioveanu-1costin-craioveanu-1

Cine este Costin Craioveanu. Showbiz-ul autohton a fost zguduit recent de vestea că Mihaela Cernea de la Class a obținut un ordin de restricție împotriva soțului său. Artista l-a acuzat pe bărbat că ar fi agresat-o fizic. Anunțul i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii lor, pentru că păreau a fi unul dintre cele mai solide cupluri din România.

Citește și: Mihaela Cernea de la Class a obținut ordin de restricție după ce a fost bătută de soț.De ce s-a ales Costin Craioveanu și cu dosar penal

Citește și: La 42 de ani, Mihaela Cernea, blonda din trupa Class, arată mai bine decât în tinereţe.Parcă ar fi sora copiiilor săi!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre divorțul de Silviu Prigoană:„Dacă eram vinovată nu eram de mult la pușcărie?'

Citește și: Lili Sandu și toată familia ei au COVID-19:„Febra băiețelului ne cam dă bătăi de cap'

Cine este Costin Craioveanu

Cine este Costin Craioveanu. Faptul că Mihaela Cernea a obținut un ordin de restricție împotriva lui a ieșit la iveală după ce Costin Craioveanu s-a urcat beat la volan. Recent, în proximitatea casei unde locuiesc soția și cei doi copii ai lor, Leia (14) și Leon (17), bărbatul a făcut un accident. Acesta a avariat două mașini, motiv pentru care Poliția s-a deplasat imediat la fața locului.

Atunci, oamenii legii au constat că soțul artistei, cunoscut drept „pictorul vedetelor', are un ordin de restricție. Acesta îi interzice să se apropie de mama copiilor lui la mai puțin de 200 m. El a fost emis de pe data de 20 ianuarie.

Costin Craioveanu, obligat să facă psihoterapie

În plus, Costin Craioveanu a fost obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistenţă al Agresorului din sectorul 5, vreme de 3 luni, informează Antena 3.

Poliția a ajuns la fața locului în urma unui apel efectuat de o persoană care locuiește în proximitate. Inițial, de frica unui dosar penal, bărbatul ar fi spus că la volan se afla iubita sa. Camerele de supraveghere l-au dat însă de gol. Mai apoi, acesta ar fi susținut că autoturismul lui ar fi alunecat din cauza că nu ar fi avut cauciucuri de iarnă.

Soția lui, Mihaela Cernea de la Class, îl acuză de violență

Cine este Costin Craioveanu. Ulterior, Costin Cernea s-a ales cu dosar penal, după cum anunță oficialii de la Brigada Rutieră a Capitalei. După ce soțul Mihaelei Cernea a fost testat cu aparatul alcooltest, s-a constatat că „pictorul vedetelor' avea o alcoolemie de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv, el a fost condus apoi la sediul INML pentru a-i fi prelevate mostre biologice. Conform click.ro, pictorul și mama copiilor lui nu s-ar mai fi înțeles de multă vreme, iar el ar fi părăsit vila din Cotroceni.

Costin Craioveanu are 46 de ani și este un celebru pictor din România. Potrivit apropiaților săi și ai Mihaelei Cernea, relația lor ar fi început să se deterioeze în ultimii ani, după ce bărbatul ar fi agresat-o pe vedetă în mai multe rânduri.

Costin Craioveanu, „pictorul vedetelor'

Cine este Costin Craioveanu. Soțul Mihaelei Cernea are în palmares sute de tablouri cu diferite celebrități de la Hollywood, cum ar fi Brad Pitt, Tom Cruise, Angelina Jolie, etc. De asemenea, el a pictat și unele tablouri, de dimensiuni uriașe, cu Iisus Hristos și cu Părintele Arsenie Boca. Lucrările cu Arsenie Boca măsoară 2 metri. Printre altele, el are și un tabou cu marele Gheorghe Dinică, portret pe care văduva lui îl păstrează și acum, cu sfințenie, în sufragerie.

În timp, Costin Craioveanu a devenit unul dintre cei mai bine cotați pictori din România, dar și peste hotare. În total, el a vândut mai bine de 3.000 de tablouri în toată lumea, câștigând astfel mii de euro. În plus, unele dintre creațiile lui au fost expuse în câteva locații celebre din Marea Britanie.

A vândut tablouri în toată lumea

Cine este Costin Craioveanu. Costin Craioveanu, cunoscut ca „pictorul vedetelor', s-a născut în anul 1975 și e de loc din București. El provine dintr-o familie de artiști români, talentul fiind transmis din generație în generație. Tatăl lui era pictor şi metalist, bunicul sculptor, bunica picta icoane, iar unchii lui era ceramiști și pictori.

Soțul Mihaelei Cernea s-a făcut remarcat prin stilul lui avangardist și culorile vii. A început să picteze de la o vârstă fragedă mai exact de la 5 ani, sub îndrumarea tatălui său. Câțiva ani mai târziu, el a învățat să pictează și icoane pe sticlă și lemn, dar și meșteșugul bijuteriei din argint şi alpaca. Tablourile lui se găsesc agățate pe pereții celebrităților de la Hollywood, a politicienilor, ambasadorilor, oamenilor de afaceri, etc.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton