Ce probleme de sănătate are Irina Lepa. Artista a apărut cu perfuzia la mână, pe Instagram

 Miniosu Alexandra
.

Irina Lepa are probleme de sănătate. La această concluzie au ajuns urmăritorii ei din mediul online, în urma celor mai recente apariții ale artistei. Cântăreața s-a afișat în această dimineață cu perfuzia la mână. În plus, în imaginile postate de ea, vedeta poartă și mască de protecție, deși se află acasă. Iată ce declarații a făcut bruneta cu privire la starea sa medicală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Lepa are probleme de sănătate. Asta a arătat îndrăgita artistă prin cele mai recente apariții de pe rețelele de socializare. Astăzi, pe 3 februarie 2022, vedeta s-a afișat pe Instagram în timp ce avea branula la mână, dar și masca de protecție la gură. Fanii au început să-și ridice semne de întrebare, mai ales pentru că artista era la ea acasă și nu într-o unitate medicală.

irina-lepa-6irina-lepa-6

Irina Lepa este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Are sute de fani în toată țara, după ce vocea ei a ajutat-o să cunoască succesul în lumea muzicii. Se pare că, din păcate, bruneta a început anul 2022 cu stângul. Aceasta are unele probleme de sănătate, lucru dovedit de postările controversate făcute de cântăreață pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la grădiniță, înainte să împlinească un an:„M-au cuprins toate emoțiile'

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată:„E un subiect oarecare'

Citește și: Jo și Juno s-au împăcat și sărbătoresc 4 ani de relație pe plajă:„O zi splendidă'

Citește și: Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire:„Avea 19 ani și…'

Ce probleme de sănătate are Irina Lepa

Cântăreața este o prezență activă pe rețelele de socializare și are peste 60.000 de urmăritori pe Instagram. Pe rețeaua socială, aceasta obișnuiește să-i țină pe fanii ei la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața sa. Astăzi, Irina Lepa le-a dat tuturor motive de îngrijorare, după ce s-a filmat purtând mască de protecție și având branula cu perfuzie la mână.

Irina Lepa a organizat o sesiune specială de Întrebări și Răspunsuri la InstaStory, pentru a le răspunde fanilor la cele mai mari curiozități. Deși inițial a spus că se simte bine, ulterior, vedeta a mărturisit că a răcit. Declarațiile ei au fost urmate de niște imagini în care apare cu masca de protecție pe față și cu branula la mână.

„Am răcit puțin, dar bine', a răspuns Irina Lepa la InstaStory, atunci când un fan a întrebat-o ce face.

Artista a apărut cu perfuzia la mână, pe Instagram

Conform spynews.ro, Irina Lepa a fost destul de reținută în declarații. Vedeta a mărturisitcă deși acum nu se simte în cea mai bună formă a ei, va vorbi cu fanii săi mai târziu.

„Am răspuns la câteva întrebări, dar o să continui mai târziu, nu sunt în cea mai bună formă a mea de până acum', a declarat Irina Lepa pe rețelele de socializare.

Irina Lepa a sunat la Salvare, după ce a suferit o reacție alergică

Anul trecut, Irina Lepa se confrunta cu alte probleme. Vedeta povestea atunci că a suferit o reacție alergică după ce a mâncat un pește cumpărat de la supermarket și l-a preparat la ea acasă. Artista se speriase atunci foarte tare, observând că i se umfă fața și gâtul și că avea probleme de respirație.

„Am gătit acasă un pește, un ton, nu știam că am o reacție alergică la el, deși în trecut eu mai mâncasem, dar nu file. L-am gătit la cuptor, a mâncat și mama mea cu mine, am vrut să-i dau și copilului, dar bine ca nu am apucat, pentru că și el are probleme cu pielea.

Am făcut o reacție alergică la o oră după ce l-am mâncat, o reacție foarte severă, mi s-au umflat urechile, fața, gâtul, aveam probleme de respirație, ceva foarte grav. Cei care au reacții adverse știu despre ce vorbesc, se poate ajunge și la moarte dacă nu se intervine în timp util. Eu am mai avut episoade de genul acesta în trecut, însă nu atât de grav’, spunea cântăreața, anul trecut, la Antena Stars.

Artista a avut probleme după ce a consumat pește

Speriată, vedeta a sunat atunci la Salvare. Medicii i-au recomandat un tratament, iar ea refuzase să meargă la spital, având în vedere situația pandemică.

„Încă sunt pe tratament, mai am câteva erupții pe piele, nu foarte vizibile. Sper ca în câteva zile să fiu bine cu totul. Medicii de pe ambulanță m-au întrebat dacă vreau sa merg la spital, pentru că situația era destul de gravă. Eu nu am vrut să merg la spital având în vedere situația pandemică.’, mai spunea ea.

Sursă foto: instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton