Ce înseamnă când te mănâncă palma. Superstiții străvechi

 Lupescu Anca
.

Ce înseamnă când te mănâncă în palmă? Foarte mulți români cred în superstiții și este important dacă te mănâncă în palma dreaptă sau în cea stângă.

Potrivit diferitelor culturi din întreaga lume, mâncărimea unei palme simbolizează că vei primi bani, iar cealaltă înseamnă că vei pierde bani.

Ce înseamnă când te mănâncă în palma stângă

Se spune că mâncărimea în palma stângă înseamnă că urmează să iei bani. Fie un câștig, fie cineva îți va da o sumă de bani. 

Stânga primește, dreapta oferă. 

Aceast semn de noroc ar putea avea multe forme și sume diferite.

Ai putea găsi o monedă pe stradă sau să câștigi la loterie sume importante de bani. Un bun pe care ai încercat să îl vinzi primește o ofertă mâine sau vei obține o creștere neașteptată de salariu la locul de muncă. Posibilitățile sunt nelimitate.

Bineînțeles, nu trebuie să faci schimbări de viață din cauza faptului că palma stângă te-a mâncat și ești convins că te vei îmbogăți, dar această superstiție a funcționat bine pentru unii. Povestea celebră a lui Mary Shammas arată că uneori este pur noroc.

Mary Shammas a câștigat 64 de milioane de dolari în 2010. Mergea cu autobuzul spre casă, în Brooklyn, New York, când a avut o mâncărime puternică în palma stângă. Deci, a coborât din autobuz și a mers să cumpere un bilet de loterie.

În noaptea aceea, a devenit milionară. Ea a câștigat folosind numerele de loterie preferate (5, 14, 17, 19, 24 și 25).

Pe de altă parte, mâna norocoasă pentru fiecare persoană este diferită. Pentru știi care e a ta, trebuie să urmărești ce se întâmplă în zilele după ce ai simțit că te mănâncă palmele.

 De asemenea, se crede că ar trebui ca cineva să zgârie palma aceea norocoasă cu mâna opusă pentru a spori averea. Adică, dacă mâna stângă te mănâncă, ar trebui ca cineva să o scarpine cu mâna dreaptă.

Ce înseamnă când te mănâncă în palma dreapta

Acum, dacă mâna stângă este cea norocoasă, atunci mâncărimea mâinii drepte este simbolul nefericit.

Mâncărimea palmei drepte ar putea simboliza că ești pe punctul de a pierde bani. Poate veni într-un moment în care facturile tale sunt scadente sau cheltuieli noi apar de nicăieri.

Poate înseamna că mașina ta s-ar putea strica brusc sau frigiderul nu funcționează și trebuie să-l repari.

Orice s-ar întâmpla, cazul în care te mănâncă palma dreapta înseamnă ghinion financiar.

Acesta este un moment bun pentru a menționa importanța economisirii de bani pentru această întorsătură a evenimentelor. Începe un buget fă economii pentru situații de urgență.

Ce înseamnă mâncărimea palmelor din punct de vedere spiritual?

Din punct de vedere religios, există ceva de spus despre această superstiție. În ceea ce privește mâncărimea mâinilor, Biblia spune că:

 „Dar când dai celor nevoiași, nu-ți lăsa mâna stângă să facă ce face mâna dreaptă.' – (Matei 6: 3) 

Din aceasta, s-ar putea presupune că mâna dreaptă dă, iar mâna stângă primește; Cu toate acestea, un alt pasaj ar putea fi interpretat ca opus:

„Căci Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te apuc de mâna dreaptă și îți spun: Nu te teme; Te voi ajuta.” – (Isaia 41:13) 

Poate că mâna dreaptă dă și primește? Mâncărimea palmei drepte ar putea însemna în continuare noroc privind primirea de bani și, de asemenea, acordarea de bani din bunăvoință. Dar, mâna stângă ar putea însemna pierderea de bani sau acordarea de bani, dar nu într-un mod caritabil.

În religia hindusă, zeița Lakshmi simbolizează norocul, bogăția, fertilitatea și prosperitatea. Când palma stângă te mânâncă, oamenii din India cred că înseamnă că Zeița te părăsește. 

Prin urmare, dreapta primește, stânga dă. Cu toate acestea, semnificația mâncărimii mâinii stângi este diferită pentru o femeie. Mâncărimea palmei stângi ar trebui să aducă avere pentru ea, în timp ce mâncărimea mâinii drepte înseamnă că femeia va pierde bani.

Ce poate înseamnă când te mănâncă palma din punct de vedere medical

Dacă nu crezi în superstiții, mâncărimea în palme pot fi pur și simplu un semn de:

  • Piele uscata
  • Afecțiuni pielii
  • Alergii
  • Psoriazis
  • Eczemă
  • Diabet
  • Stres

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton