Cerasela Rogen a vorbit despre abuzurile din copilărie: „M-a tăiat la gât cu cuțitul, mi-a ars hainele”

 Ifrim Georgiana
.

Cerasela Rogen a vorbit despre abuzurile din copilărie. Este lifecoach transformațional, speaker motivațional și antreprenor, însă a avut parte de o copilărie tristă. Psihologul vedetelor a vorbit despre experiențele neplăcute pe care le-a trăit la o vârstă fragedă, cauzate de mama sa vitregă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prin discursurile sale motivaționale, Cerasela Rogen a inspirat sute de români. Aceasta abordează subiecte diverse, precum găsirea sensului vieții, identificarea unui partener potrivit sau dezvoltarea personală. Parcursul acesteia a fost unul dificil, având o copilărie lipsită de afecțiune, însă a căutat întotdeauna drumul către sine. După un mariaj de 24 de ani, aceasta a ales să divorțeze, susținând că a avut nevoie de 10 ani ca să poată lua această decizie. Împreună cu fostul ei partener de viață, aceasta are doi copii.

cerasela-rogen-1cerasela-rogen-1

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă', moderată de Mihai Ghiță, Cerasela Rogen a vorbit despre abuzurile din copilărie. Iată ce declarații cutremurătoare a făcut aceasta!

Citește și: De ce divorțează Anca Neacșu de soțul turc, după 10 ani de căsnicie:”Ca iubiți, a dispărut pasiunea”

Citește și: Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților.Și-au pierdut mama într-un accident stupid și tatăl din cauza unor probleme grave de sănătate

Citește și: CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania:”Am proiecte”

Citește și: Ce onorariu iau Viorica și Ioniță de la Clejani la nunți și botezuri:„Merită banii. Tarifele, în cazul lor, sunt de…'

Cerasela Rogen a vorbit despre abuzurile din copilărie

După ce tatăl ei și-a refăcut viața alături de o altă femeie, Cerasela Rogen a mărturisit că i-au fost aplicate tratamente dintre cele mai rele. Aceasta a fost lăsată înfometată, motiv pentru care s-a văzut nevoită să mânânce din coșul de gunoi.

„Am avut o mamă vitregă ca în povești, care a fost extrem de violentă cu mine. M-a tăiat la gât cu cuțitul, mi-a ars hainele cu acid. Nu îmi dădea să mănânc și mâncam din coșul de gunoi din fața blocului. Eram elevă și nu aveam de unde să îți iau de mâncare.

Făcuse un sistem cu un lacăt pe un frigider și ăsta a fost lucrul pe care îl binecuvântez. Din toate lucrurile astea, am ajuns un om care să știu cum să ajut ceilalți oameni', a explicat Cerasela Rogen, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

„Avea probleme psihologice grave'

Cerasela Rogen a mărturisit că mama sa vitregă avea un astfel de comportament din cauza traumelor din adolescență. Pentru că îi fusese luat dreptul de a-și crește propriul copil, femeia ar fi dezvoltat o repulsie față de toți copiii.

„Problemele au apărut după ce s-au căsătorit legal. Până atunci a fost extrem de drăguță. Când s-au căsătorit legal, și-a arătat o altă față.

Am aflat mult mai târziu că avea niște traume groaznice în viața ei, mi-a părut rău, dar am aflat târziu. Avea probleme psihologice grave și mă ura pentru că povestea din spatele ei, aflată mult mai târziu, a fost că a fost violată la 15 ani de soțul surorii ei la care venise la liceu(…) cu care a rămas însărcinată și ei au preluat copilul ca și când ea a fost cu vreun băiat și ar fi făcut acel copil la 15 ani și i-au înfiat fetița. De atunci, ura orice copil pentru că ea nu putea să își crească copilul și nu l-a declarat niciodată', a explicat aceasta, potrivit wowbiz.ro.

„Mi-a ars hainele cu acid'

Speakerul motivațional a descris tratamentele care îi erau aplicate în copilărie și adolescență. Aceasta a mărturisit că hainele i-au fost arse cu acid și că nu i s-a permis să interacționeze cu prietenii săi.

„Mi-a ars hainele cu acid. Luase acid de mașină și îmi stropise toate hainele din dulap. Nu puteam să închid nimic, îmi deschidea orice agendă. Dacă venea cineva să ma ia în oraș sau să mă caute, când eram adolescentă, îl gonea. Făcea tot ce putea să mă lovească din toate punctele de vedere. La un moment dat, a pus un lacăt pe frigider', a conchis aceasta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton