Ce i-a cerut Viorica de la Clejani soțului său, în direct: "Nu umblăm la ce a lăsat Dumnezeu"

 Dumitrache Laura
.

Viorica de la Clejani își dorește să slăbească, după ce a fost avertizată de medic în privința sănătății sale. Artista a mărturisit în nenumărate rânduri că nu a fost niciodată mulțumită de aspectul ei fizic. Recent, cântăreața i-a făcut o propunere suprinzătoare lui Ioniță de la Clejani, în direct, la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgita cântăreața a anunțat recent că s-a apucat serios de slăbit, mai ales după ce medicul i-a recomandat să mai dea jos câteva kilograme. Viorica de la Clejani a mărturisit că vrea să se bucure de viață și își dorește să facă o nouă schimbare. Mai mult, artista a avut o cerere inedită pentru soțul ei, Ioniță de la Clejani.

Viorica de la ClejaniViorica de la Clejani

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt împreună de mai bine de 30 de ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi formează o echipă și pe scenă, fiind extrem de iubiti de public. Indiferent de situațiile complicate prin care au trecut, Ioniță și Viorica de la Clejani au depășit împreună toate obstacolele.

Citește și: Cum a apărut Viorica de la Clejani pe patul de spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ioniță:„Viața ne încearcă și mai mult'

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:”Mă bruschezi!”

Citește și: Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților.Și-au pierdut mama într-un accident stupid și tatăl din cauza unor probleme grave de sănătate

Citește și: CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania:”Am proiecte”

Ce i-a cerut Viorica de la Clejani soțului său, în direct

Viorica de la Clejani s-a pus pe slăbit, după ce medicul i-a recomandat să dea jos câteva kilograme. Artista și soțul ei, Ioniță de la Clejani au fost invitați în emisiunea Vorbește lumea, cu ocazia împlinirii a șapte ani de la prima ediție a producției de televiziune. Cei doi au făcut un show incendiar și au cântat alături de prezentatori. Printre altele, Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut câteva dezvăluiri inedite.

Artista a mărturisit că a început să slăbească și vrea să arate cât mai bine. Cu toate astea, Viorica de la Clejani a spus că nu vrea să slăbească prea multe kilograme. În schimb își dorește câteva operații estetice și i-a propus soțuluie ei, in direct, să-i dea bani să își micșoreze sânii. Replica artistului a fost surprinzătoare: „Dumnezeu te-a lăsat așa frumoasă, drăguță. Nu umblăm la ce a lăsat Dumnezeu'

Viorica de la Clejani vrea să slăbească

Viorica de la Clejani a spus că a început să slăbească și vrea cu orice preț să facă o schimbare în viața ei. Artista a declarat că a luat această decizie după ce medicul i-a spus că, pentru sănătatea sa, ar fi bine să mai dea câteva kilograme jos.

„Am mai scăzut un pic în centimetri, pentru că  bătrânețea își spune cuvântul. Doctorul m-a atenționat. Nu mai vreau să aud nici de mâncare. Nu mai mănânc aproape mai nimic. Nici toată ziua. Sunt mai leșinată, așa. Ioniță, dacă vrea să se ducă el primul, eu mai am de trăit. Nu mai vreau', a explicat Viorica de la Clejani.

Artista este mândră de cariera ei muzicală

Viorica de la Clejani cântă încă de la o vârstă fragedă și este foarte mândră de cariera sa muzicală. De asemenea, cântăreața a mai spus că nu există petrecere la care să nu asculte piesele ei. Soția lui Ioniță de la Clejani are de înregistrat multe piese, dar artistul nu vrea să o ducă la studioul muzical pentru a le finaliza.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că până la vârsta asta, am reușit să fac câteva hituri. Și mai urmează. Promite oamenilor că mă duci în studio să termin ce am început. Am început de astă-toamnă și n-am avut timp. Nu mă duce la studio, se lasă greu. Ba că îl doare mijlocul…', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton