Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat: "Nu doar el a greșit de-a lungul timpului. Și eu..."

 Oana Pantazi
.

După ce, în urmă cu o lună, ajunseseră iar în pragul despărțirii, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat din nou. Cei doi soți au dezvăluit recent ce nu funcționează, de fapt, în relația lor, dar și care sunt concesiile pe care le fac când lucrurile nu mai merg între ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Chiar în ziua în care au împlinit 8 ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei au ajuns iar în pragul despărțirii, dar, o lună mai târziu, cei doi soți s-au împăcat iar, dovedind că nu pot rezista prea mult departe unul de altul, în pofida neînțelegerilor. Iată care sunt lucrurile care nu funcționează în căsnicia lor!

Oana-Roman-si-Marius-Elisei-s-au-impacat-Oana-Roman-si-Marius-Elisei-s-au-impacat-

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat din nou

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de mai bine de opt ani. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 iunie 2014 și au divorțat după șapte ani de căsnicie. Deși părea că nu mai există cale de întoarcere, după ce au stat despărțiți o vreme, cei doi și-au surprins fanii când și-au anunțat împăcarea… Care nu a fost prima și, probabil, nici ultima, deoarece și cu o lună în urmă au anunțat că lucrurile scârțâie în căsnicia lor.

Iată însă că vedeta și soțul ei au surprins din nou, printr-o apariție comună la Xtra Night Show, dovadă că Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Vedeta și soțul ei au dezvăluit care sunt motivele care duc la separare, admițând însă că le este mai bine împreună decât separați.

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat între Oana Roman și Marius Elisei: „Sunt neînțelegeri și divergențe mari între noi la acest moment”

Citește și: Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman:'Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să…'

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă’

Citește și: Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: „Nu suntem oamenii care să trăiască…' / EXCLUSIV

„El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească, și atunci comunicarea e mai grea.

Avem momente când reușim să comunicăm foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie. Poate dacă am fi altfel ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă, a dezvăluit Oana Roman la Xtr Night Show.

Marius Elisei: „Nu trebuie să mă schimb doar eu”

După ce au divorțat și au fost separați o perioadă, Marius Elisei și Oana Roman și-au mai dat o șansă, în primul rând de dragul fiicei lor, Isabela, în vârstă de 8 ani. Iar lucrurile au mers bine din nou până în urmă cu o lună, când Oana a dezvăluit că sunt din nou probleme în căsnicia lor.

Mai puțin dispus să dea detalii despre relația lor, Marius Elisei a spus totuși că schimbarea nu trebuie să vină doar din partea lui, ci și din partea partenerei sale de viață.

‘Nu trebuie să mă schimb doar eu. Eu nu trebuie să îi spun ce să schimbe. Ea trebuie să vadă singură. Problema este că vedem diferit, realizăm diferit, dar rezultatul este la fel, a spus Marius Elisei la Xtra Night Show.

De altfel, după ce Oana a anunțat, cu o lună în urmă, că în relația lor lucrurile nu merg în direcția care trebuie, Marius Elisei a fost la fel de reținut în declarații.

„Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump(…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine’, a fost mesajul publicat de el pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton