Fiica lui Ilie Năstase nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani. Charlotte Năstase, dezvăluiri după ce și-a făcut cont pe Only Fans: "Mi-a spus ceva de genul..."

 Laciu Andreea
.

Fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, face acum o serie de dezvăluiri uluitoare despre relația cu tatăl ei celebru. Tânăra susține că nu l-ar mai fi văzut de 14 ani. Totodată ea a mai recunoscut și adevăratul motiv pentru care a decis să își facă contul de pe celebra platformă pentru adulți Onlyfans.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Charlotte Năstase a stârnit rumoare după ce s-a aflat că și-a făcut un cont pe o platformă pentru adulți. Acum are 32 de ani, dar susține că nu l-a mai văzut pe tatăl ei de când a devenit majoră. Mai mult decât atât, după ce l-a întrebat pe fostul tenismen când se vor mai vedea acesta i-a dat un răspuns care a lăsat-o fără cuvinte.

279741935_10221593170803523_1279492705410898953_n279741935_10221593170803523_1279492705410898953_n

Fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei

În momentul în care au avut ultima discuție față în față, Ilie Năstase i-ar fi spus fiicei sale că se vor mai vedea doar o singură dată, înainte ca el să moară.

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare', a dezvăluit aceasta pentru Ziare.com.

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după ce Charlotte și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Fiica mea e…”

Citește și: Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Florentin Pandele:”Există o singură…”

Citește și: Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți:„E un șoc pentru un părinte'

Citește și: Alexia Eram a obținut permisul de conducere. Mario Fresh:„A făcut școala de vreo trei ori'

Care este motivul pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans

Se pare că ceea ce a determinat-o să facă acest pas este culmea chiar tatăl ei. Mai precis, o ceartă a celor doi a convins-o că este cea mai bună alegere pentru viitorul ei și pentru stabilitatea financiară pe care i-o oferă această ocupație.

Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte', a spus Charlotte.

Ce i-a spus Amalia Năstase despre activitatea pe platforma pentru adulți

Dacă relația dintre Charlotte și Ilie Năstase nu este deloc una bună, nu se poate spune același lucru și despre relația ei cu fosta soție a tenismenului. Se pare că Amalia i-a fost sprijin moral de-a lungul timpului, iar atunci când a aflat despre decizia tinerei, a încurajat-o să facă acest pas.

 Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani', a mai dezvăluit aceasta, conform Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton