Celebrități certate cu igiena personală. Nu banii, ci apa și săpunul fac diferența

 Alina Dan
.

Sunt bogați, faimoși, iubiți de o lume întreagă. Nu te-ai gândi o secundă că s-ar putea confrunta cu probleme minore, de bază, cum ar fi folosirea apei și a săpunului, a șamponului sau a deodorantului. Dacă nu au timp sau chef să se spele singuri, și-ar putea permite chiar să angajeze pe cineva să facă asta pentru ei. Ca în Evul Mediu.

Cine ar fi crezut că vedete precum Gwyneth Paltrow, Russell Crowe sau Jennifer Aniston ar avea probleme cu igiena personală.

Actorul Russell Crowe este deja celebru în rândul colegilor de platou din cauza mirosului de transpirație. Joan Rivers chiar spunea la un moment dat că, atunci când se află în preajma actorului, preferă să stea contra curenților de aer, ca să nu-i simtă mirosul.

Nici Renee Zellweger nu a putut suporta mirosul degajat de Crowe, așa că a cerut ca, în toate scenele intime pe care cei doi ar fi trebuit să le filmeze împreună, Russell să fie dublat.

Jessica Simpson – femeia fatală

Jessica Simpson are un zâmbet larg și fermecător. Dar este foarte posibil ca acesta să nu dureze prea mult. Cântăreața și protagonista unor reality show-uri de excepție a declarat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, că se spală pe dinți extrem de rar. 'Dinții mei sunt foarte albi și nu îmi place să îi simt prea alunecoși, însă chiar folosesc apă de gură și ață dentară în fiecare zi', a spus aceasta. 'Dar nu îmi perii dinții în fiecare zi. Dar mai folosesc un colț de cămașă sau o bucată de pânză. Știu că sună grețos, dar eu chiar am mereu respirație proaspătă'.

Actorul Matthew McConaughey a declarat, conform revistei People, că nu a mai folosit deodorant de mai bine de 20 de ani. 'Nu îmi place să miros a altceva sau ca altcineva, iar dacă felul în care miros eu deranjează pe cineva, merg și fac duș', a spus acesta.

 

Actorul Shia LaBeouf este atât de dedicat rolurilor sale. Cel din Fury l-a marcat, după cum  a declarat o sursă pentru Daily Mail. 'Și-a scos singur un dinte în timpul primelor săptămâni de filmări, după care a refuzat să se mai spele până la finalul producției, pentru a-și înțelege cât mai bine personajul', a povestit sursa.

Și aceasta nu este singura mărturie cu privire la igiena precară a celebrului actor.  Maddie Ziegler, celebra dansatoare din videoclipurile Siei, a jucat alături de LaBeouf în 'Elastic Heart'. Ea a povestit pentru Entertainment Tonight că i-a oferit actorului șervețele umede pentru a se curăța: 'Îmi pare rău, dar ești cam murdar', i-ar fi spus ea.

Actorul Johnny Depp și fosta lui soție, cântăreața Vanessa Paradis au avut multe în comun. Chiar și faptul că nu prea le plăcea să facă baie. 'Johnny miroase, de regulă, pentru că nu prea face duș', a declarat o sursă pentru Fox News. 'Nici Vanessa nu e mai departe de el. Sunt ca sacul și peticul din acest punct de vedere – îți este greu să reziști în preajma lor. Igiena personală nu este prioritatea lor'.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton