Vă mai amintiți de Soso, câștigătorul Big Brother? Are 37 de ani și e medic!

 Oana Pantazi
.

Vă mai amintiți de Soso, câștigătorul Big Brother? Acum are 37 de ani, este plecat de mult timp din România și profesează meseria pentru care s-a pregătit – cea de medic!

Sorin Fișteag, supranumit Soso, a câștigat Big Brother în 2003.

Acum suntem deja obișnuiți cu emisiunile tip concurs și cu reality show-urile gen Exatlon, Ferma, Insula iubirii, Ultimul trib sau Asia Express, dar vă mai aduceți aminte de show-ul fenomen Big Brother, care, la începutul anilor 2000 ținea toți românii în fața televizoarelor? Cu siguranță prea puțin, însă acesta a fost „tăticul” și „mămica” a tot ceea ce vedem acum, atât în ceea ce privește scenariul, cât și filmările.

Emisiunea prezentată de Andreea Raicu și Virgil Ianțu a avut la vremea respectivă o audiență pe care puține dintre emisiunile de divertisment au mai atins-o de atunci încoace. Atunci, în 2003, show-ul Big Brother – la care s-au lansat și Ernest, Violeta Ivu și Andreea Vasile – a avut un câștigător care, la 22 de ani, a plecat acasă cu 50.000 de dolari. Este vorba despre Sorin Fișteag (Soso), pe vremea aceea student la Medicină. „Pe atunci, banii ăştia însemnau mult. Mi-am achiziţionat un apartament, iar maşină le-am luat doar mamei şi fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor, am trăit câţiva ani buni şi am călătorit mult”, spunea Soso pentru OK Magazine.

Sorin Fișteag trăiește în Germania

Din păcate, la fel ca mulți alți tineri, Soso nu și-a găsit împlinirea profesională în România… Acum are 37 de ani și lucrează ca specialist în medicină internă în Düsseldorf (Germania) și face o a doua specializare, în pneumologie. Iată ce declară tânărul medic despre experiența Big Brother de acum 15 ani pentru vice.com:

„Financiar, premiul a fost de 50 000 de dolari. Viața mi-a schimbat-o mai degrabă pe termen scurt, cât m-am bucurat de cele 15 minute de celebritate. Dar cum cariera mea e în medicină, acolo nu te ajută foarte mult în munca cu pacienții.

Aveam 22 de ani, pe care i-am împlinit chiar în casa Big Brother. Pe atunci, banii câștigați însemnau mult. Eram student, dintr-o familie modestă financiar, așadar banii mi-au îmbunătățit considerabil situația financiară. Mi-am luat și un apartament, iar mașină le-am luat doar mamei și fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor am trăit câțiva ani buni și am călătorit mult.

Soso trăiește acum în Dusseldorf și este medic.

Soso trăiește acum în Düsseldorf și este medic.

Pe atunci fiind un concept nou, reality show-urile erau mult mai relevante. Și pentru că internetul nu era atât de dezvoltat, și pentru că nu existau, în anul 2003, rețele sociale. Era o complet altă lume.

Nu știu exact ce oferte a primit fiecare dintre concurenți, după show. Cert e că, după Big Brother, cu toții aveam un potențial de imagine care putea fi exploatat. Cine a vrut să o facă a făcut-o, cine nu (cum sunt și eu), și-a văzut de drumul său. Cine a vrut să ducă lupta, a dus-o cu succes. Eu m-am concentrat pe medicină, iar acum sunt specialist pe medicină internă în Germania și fac a două specializare pe pneumologie.'

 

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton