Motivul pentru care Meghan Markle își ține mereu mâna pe burtică atunci când iese în public

 Stamen Diana
.

În primăvara acestui an, Meghan Markle urmează să aducă pe lume primul ei copil. Ducesa de Sussex este în culmea fericirii, însă un gest a fost observat la ea. De fiecare dată când Meghan Markle iese în public, viitoarea mămică își ține mâna pe burtică.

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni în scurt timp părinți, iar deocamdată nu au dezvăluit sexul bebelușului. De fiecare dată când Ducesa de Sussex iese în public, aceasta își ține mâna pe burtică. Mulți au interpretat acest gest ca fiind unul teatral și că face asta în semn de laudă.

Specialiștii au intevenit și au analizat gestul pe care Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, îl face în mod repetat. „Instinctiv, femeile au dorinţa de a atinge bebeluşul fiindcă, în burtă, se produce un hormon numit oxitocină', a explicat un specialist în naştere sub hipnoză, potrivit dailymail.co.uk.

Părerile specialiștilor nu se opresc aici, pentru că un psiholog dezvăluie că gestul pe care Meghan Markle îl face este afecțiunea pe care i-o arată copilului cel poartă în pântec. „Această atitudine indică un ataşament faţă de copil. O femeie care îşi ţine mâna pe burtă arată că e ataşată fizic şi emoţional faţă de făt', a mărturisit psihologul.

Mai mult, atingerea burticii înseamnă și o mai bună dezvoltare a copilului. „Atingerea pântecului este bună pentru dezvoltarea bebeluşului. Meghan probabil nu ştie, însă ajută bebeluşul să se dezvolte bine', spune un expert.

Meghan Markle, cu mâna pe burticăMeghan Markle, cu mâna pe burtică

Citește și: Meghan Markle a încălcat din nou tradiția! Ducesa de Sussex a împrumutat o pereche de cercei de 500.000 de lire sterline

Citește și: Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry nu va avea bonă. Iată ce au decis Ducii de Sussex!

FOTO: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton