Cei mai hot fotbalisti

 Revista VIVA
.
Sunt celebri, frumosi si bogati. Joaca la cele mai mari cluburi de fotbal, in conturile lor se invart sume ametitoare si sunt iubiti de femei incredibil de frumoase. Branduri celebre i-au ales pentru campanii publicitare, iar luna aceasta ii puteti vedea la Euro 2008.

Cristi ChivuCristi Chivu
A avut relatii cu cele mai frumoase femei din Romania si toata lumea s-a intrebat de ce nu a facut acelasi tam-tam mediactic precum colegul Mutu. Probabil pentru ca nu a fost cazul, mai ales ca, daca ar fi sa plecam urechea la cei care il cunosc, lui Cristi nu-i place sa apara in presa daca „n-are cu ce. Cand insa pe blogul lui a aparut scris „Cristi+AdelinaaChivu, a fost limpede ca fotbalistul nu s-ar fi intors la jocurile din adolescenta cu X plus Y egal LOVE daca nu ar fi fost cu adevarat ceva serios. Si a fost din moment ce n-a mai durat mult si cei doi au marturisit ca se vor casatori in iulie 2008.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
La doar douazeci si doi de ani, fotbalistul portughez botezat dupa numele presedintelui american Ronald Reagan, a cucerit lumea. Este atacant la Manchester United, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Angliei, loveste mingea cu ambele picioare, iar dupa tenul lui ciocolatiu se topesc muuulte femei. Si totusi in dragoste nu e la fel de norocos ca in sport. Dupa ce a fost surprins distrandu-se de minune in compania unor prostituate, Ronaldo a declarat ca apreciaza la o femeie un suflet frumos si acorda mare importanta zambetului, idealul lui feminin fiind Angelina Jolie.

Foto: cristianoronaldo.com

Michael BallackMichael Ballack
Desi perceptia generala este ca fotbalistii sunt barbati frumosi, dar nestatornici, se pare ca moda Aventurierului a trecut. Mijlocasul Michael Ballack, are o relatie cu Simone Lambe (mama celor trei fii ai sai) de foarte multi ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand ea era chelnerita intr-un bar si de atunci au ramas impreuna. Iar anul acesta, dupa Campionatul European, Michael si Simone se vor casatori.

Foto: www.michael-ballack.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton