Ce surpriză i-a făcut Marian Drăgulescu iubitei, de ziua ei de naștere: „Sunt fericit că exiști în viața mea”

 Ifrim Georgiana
.

Ce surpriză i-a făcut Marian Drăgulescu iubitei, de ziua ei de naștere. Marian Drăgulescu, declarație de dragoste pentru iubita sa. De peste doi ani, fostul gimnast trăiește o poveste de dragoste cu Simona. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și sunt pregătiți să-și unească destinele. Recent, Simona și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubitul ei a dus-o în străinătate. Iată ce declarație i-a făcut sportivul celei care îi va deveni soție!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce surpriză i-a făcut Marian Drăgulescu iubitei, de ziua ei de naștere. Simona Carmen și Marian Drăgulescu au trecut testul timpului și al provocărilor și au considerat că cel mai bine este pentru ei să meargă pe același drum. Cei doi urmează să-și oficializeze relația în fața ofițerului de Stare Civilă. În urmă cu câteva zile, iubita sportivului și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cei doi îndrăgostiți au petrecut într-un loc cu totul special. Mai mult, Marian Drăgulescu i-a făcut Simonei o urare extrem de romantică.

marian-1marian-1

Marian Drăgulescu, declarație de dragoste pentru iubita sa. Cei doi au plecat în Italia, unde s-au bucurat de peisaje și de timpul petrecut împreună. Pe contul său de Instagram, aceștia au făcut publice mai multe fotografii din vacanță.

Citește și: Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor și ce va face cu ei:”Tot ce pot spune este că…”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Marian Drăgulescu la Survivor:”După, am mâncat extrem de mult”

Citește și: George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit:„Cel mai hotărât da'. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Diana Șoșoacă îl critică dur pe George Simion, după ce a cerut ajutor pentru nuntă:”Mi se pare dezgustător și lamentabil”

Ce surpriză i-a făcut Marian Drăgulescu iubitei, de ziua ei de naștere

Iubita lui Marian Drăgulescu și-a sărbătorit ziua de naștere în Veneția, orașul romantismului. Pe conturile de socializare, cei doi au postat imagini din vacanță, iar fostul gimnast a ținut să-i facă iubitei sale o urare din suflet.

„La mulți ani îngeraș… sunt fericit că exiști în viața mea! Te iubesc', a fost mesajul fostului sportiv, pe Instagram.

După această postare, comentariile internauților nu au încetat să apară, aceștia luând cu asalt secțiunea de comentarii.

Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească pentru a treia oară

În trecut, sportivul a mai fost căsătorit de două ori. Cu prima soție, Larisa Drăgulescu, are doi copii, pe Beatrice și pe Richard. Iar cu cea de-a doua soție, Corina Drăgulescu, gimnastul a petrecut aproape un deceniu.

De doi ani și jumătate, sportivul fomrează un cuplu cu Simona, iar cei doi au planuri de căsătorie.

„Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act', a spus Marian Drăgulescu.

Ce spune Larisa Drăgulescu despre relația lui Marian

Larisa și Marian au trăit o poveste de iubire foarte pasională, în timp ce divorțul lor a fost unul cu scandal. Cei doi s-au despărțit în anul 2009, după trei ani de mariaj. Acum, Larisa și Marian Drăgulescu au păstrat o relație de prietenie și se înțeleg mai bine ca niciodată. Fosta soție a sportivului a susținut că se bucură că acesta și-a găsit sufletul pereche.

„Eu l-am urmărit pe Marian la tv, atunci când mi-a permis timpul, și pot să spun că am avut emoții pentru el la fel ca pe vremurile când îl urmăream la gimnastică. Simona este o fată deosebită și mă bucur mult pentru el că, în sfârșit, a găsit pe cineva potrivit. De-abia aștept să joc la nunta lui!’, a spus ea pentru Ego.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton