Cum arată fiica lui CRBL, la 12 ani. Alessia seamănă izbitor cu mama ei

 Raiciu Adriana
.

Cum arată fiica lui CRBL, la 12 ani. CRBL și Elena s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fetiță superbă, pe Alessia. Recent, aceasta a împlinit vârsta de 12 ani și a sărbătorit pe cinste. Cu această ocazie, artistul a postat două imagini cu fiica sa, dar i-a transmis și un mesaj emoționant!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți ariști din țara noastră. Cu ani în urmă, acesta a făcut parte din trupa Simplu, cu care a lansat opt albume. A participat la mai multe emisiuni de televiziune și a reușit să ajungă imediat la inima publicului. De asemenea, acesta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Elena. Cei doi au împreună o fetiță superbă, în vârstă de 12 ani.

4-44-4

Eduard Andreianu, pe numele său real, este extrem de activ pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, acesta a postat un mesaj emoționant, dar și două fotografii cu Alessia, fiica sa, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Cum a surprins-o cântărețul!

Citește și: Cum și-a lansat CRBL propriul bitcoin:'Prima încercare a eșuat'. Ce a făcut apoi cu sute de jucării kendama

Citește și: Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor:„Am să investesc în…/ EXCLUSIV

Citește și: Crina Matei, la un pas de moarte pe trecerea de pietoni, la Eforie Nord:'Sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina'

Citește și: Viorel Lis o imploră pe Oana să nu îl ducă la azil:'A văzut cazul lui Arșinel'

Cum arată fiica lui CRBL, la 12 ani

Duminică, 21 august, a fost ziua de naștere a Alessiei, fiica lui CRBL și a Elenei. Aceasta a împlinit 12 ani și a primit zeci de cadouri și urări încă de la primele ore ale dimineții. Însă, unul dintre cele mai speciale mesaje a fost transmis chiar de îndrăgitul artist.

Pe contul său de socializare, CRBL a postat două imagini cu Alessia, de când era mai micuță și una chiar de ziua ei de naștere de anul acesta, iar la descriere a scris și câteva rânduri. „La mulți ani, față mea! Lumea mea se învârte în jurul tău de 12 ani, și-ți mulțumesc pentru asta❤️', a notat cântărețul.

Fanii i-au urat toate cele bune, dar au fost surprinși să vadă cât de mare s-a făcut fiica artistului!

CRBL a revenit în România

În urmă cu câțiva ani, artistul se mutase împreună cu familia sa în Spania. Acolo și-au creat o viață nouă, păreau să fie bine, tocmai de aceea mulți au fost surprinși după ce au aflat că CRBL se întoarce în țara natală.

Inițial, mutarea era programată pentru septembrie, dar anul acesta Alessia trebuie să înceapă școala mai devreme, așa că totul a avut loc mult mai repede.

Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la București', a declarat CRBL pentru Impact.ro. „Suntem contra cronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile!', a mai precizat el.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton