Cum și-a cunoscut Nick de la N&D soția, la 16 ani: „Am întâlnit-o în...”

 Borcilă Andreea
.

Cum și-a cunoscut Nick de la N&D soția, pe Cătălina. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de mama copilului său, de aproape 30 de ani. Vedeta se consideră un om împlinit atât în plan profesional, cât și personal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Cum și-a cunoscut Nick de la N&D soția, la 16 ani. Nicolae Marin, în vârstă de 45 de ani, este cunoscut de către fani cu numele de scenă Nick. El a făcut furori cu trupa N&D, alături de Delia Matache. Piesele lor celebre, cum ar fi Vino la mine, Vreau să plâng sau Nu e vina mea, sunt fredonate și acum de nostalgicii anilor 2000.

nick-7nick-7

El și Delia au avut perioada lor de glorie cu celebra trupă, însă în anul 2003, cântăreața a hotărât să părăsească formația și să se dedice carierei solo. Artistul a trecut de la denumirea de N&D, la nnd, adică Nick never dies.

Citește și: Nick de la N&D, primele declarații după ce s-a accidentat la Splah! Vedete la apă:”Am pățit ceva, cu puțin timp înainte de…”

Citește și: Cine este Nick de la N&D.Este căsătorit și are o fiică

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec:„Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria'

Citește și: Câți bani a cheltuit George Simion pentru nuntă. De ce a renunțat la tortul mirilor:„Avem mere și pepeni'

Cum și-a cunoscut Nick de la N&D soția, la 16 ani

Concurentul de la Splash! Vedete la apă, marca Antena 1, a povestit, recent, cum și-a cunoscut soția, cu care e împreună de aproape 30 de ani. Cei doi au și o fată adolescentă, pe nume Andreea.

„Acum aproape 30 de ani, am întâlnit-o, în cartier. Se mutase recent, în acelaşi bloc. Şi toţi băieţii erau geană pe ea: Mamă, piesă nouă! (râde) Atunci, a început forfota: Cine-i aia?. Îţi dai seama, când se mută cineva în bloc, mai ales o gagică de 15-16 ani, cât avea atunci, era ceva! S-a mutat la scara 2, în blocul meu. Pe Cătălina am cunoscut-o în spatele blocului, unde stăteam la ţigară, ascultam muzică', a spus Nick, pentru Click!.

Nick s-a accidentat în prima zi de antrenamente de la Splash! Vedete la apă

Primele zile de antrenamente la bazinul olimpic de la Bacău au venit şi cu o primă accidentare pentru Nick (N&D) la Splash! Vedete la apă. Ca să își poată continua pregătirea dinaintea saltului făcut pentru concurs, artistul a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Fix două minute înainte, antrenorul ne-a zis: Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur). Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul , a povestit o persoană.

„Din ce-am înțeles, când îl strigam pe Nick, italianul, Nick de la N&D a căzut pe scăria declarat şi Cătălin Cozma, antrenorul cunoscutului artist.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton