Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV: „Trebuie să dau și niște explicații”

 Ifrim Georgiana
.

Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV. Frumoasa actriță a acceptat provocarea de a participa la rubrica „Sosurile fierbinți', din cadrul emisiunii „La Măruță'. Pentru că prezentatorul de află în recuperare medicală, emisiunea este găzduită de Adela Popescu. Actrița din serialul „Numai iubirea' a răspuns la cele mai incomode întrebări, între care și una legată de tatăl fetiței ei. Iată ce afirmație a făcut vedeta în direct!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani și au împreună o fiică, pe nume Ruxandra. După divorțul la notar, aceștia au rămas într-o relație de prietenie, actrița mărturisind că „apele s-au limpezit' după furtunile care au avut loc între ei. Recent, Ioana Ginghină a fost invitată la emisiunea „La Măruță', acolo unde a acceptat provocarea de a răspunde la întrebările „picante'. Una dintre întrebări a avut legătură cu fostul ei soț, iar actrița a oferit un răspuns fără a sta prea mult pe gânduri.

ioan-9-1ioan-9-1

În cadrul aceleiași emisiuni, actrița a făcut o referire și la Cove, directorul Teatrului Ion Creangă din București. Aceasta a recunoscut că s-a certat cu colegului ei de breaslă, conflictul dintre ei doi izbucnind din cauza tensiunilor acumulate de-a lungul timpului.

Citește și: Ioana Ginghină și Cove s-au certat: 'Sunt mai multe lucruri care s-au adunat. Eu sunt angajata lui și…' / În trecut, cei doi au format un cuplu

Citește și: Ioana Ginghină a dezvăluit problemele grave din teatrul condus de Cove: „Greață și deznădejde”

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…'

Citește și: „Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu…'. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții

Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV

Una dintre întrebările primite de Ioana Ginghină a avut legătură cu tatăl fiicei sale. Aceasta a fost întrebată cu cine ar forma un cuplu dacă ar rămâne pe o insulă pustie cu Alexandru Papadopol și Cove. Actrița nu a stat pe gânduri și i-a rostit numele fostului soț, însă a oferit și explicația alegerii ei.

„Zic răspunsul. Alexandru Papadopol. Acum arăt și întrebarea, dar trebuie să dau și niște explicații. Trebuie să răspund, pentru că am și eu om acasă și se întreabă de ce am zis Alexandru Papadopol. Întrebarea e așa: „Dacă ai fi obligată să mergi pe o insulă pustie trei ani și să îți devină partener în toată această perioadă unul dintre următorii, pe cine ai alege? Cove sau Alexandru Papadopol?'. Îmi e și familiar, ne și înțelegem', a susținut actrița în cadrul emisiunii.

„Cu Cove sunt în clenci'

Ioana Ginghină a recunoscut că este certată cu Cove și că tensiunile dintre ei au ieșit la suprafață. În urmă cu puțin timp, actrița sesiza problemele din teatrul condus de Gabriel Coveșeanu. Aceasta susținea că, în ultimul an, mai mulți angajați au demisionat de la Teatrul Ion Creangă, ca urmare a umilințelor suferite și amenințărilor legate de tăierea salariilor.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a mărturisit că între ea și Cove există un conflict în desfășurare. Pe lângă colaborarea profesională, cei doi au format un cuplu timp de un, Ioana Ginghină mărturisind că a fst vorba doar despre „o relație tampon'.

„Cu Cove sunt în „clenci’ în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat', a adăugat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton