Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: "Am fost foarte..."

 Radulescu Ruxandra
.

Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța. Raluca Moianu și fiica ei, au trecut împreună printr-o dramă imensă, în urmă cu aproape 5 ani, când soțul prezentatoarei, comentatorul sportiv, Marius Ancuța, s-a stins din viață. Raluca Moianu a recunoscut că a suferit cumplit și a relatat în cadrul emisiunii „La Măruță”, că a fost nevoită să apeleze la un psiholog.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța. Raluca Moianu, 53 de ani, nu mai apare atât de des pe micile ecrane, însă ea a rămas în inimile multor telespectatori, drept gazda emisiunii „Te rog iartă-mă”. De la acel moment, Raluca Moianu a trecut prin multe momente dificile, cel mai dureros fiind atunci când soțul ei, comentatorul sportiv Marius Ancuța, a murit în 2018, din cauza unei afecțiuni la plămâni. Raluca Moianu a mărturisit cu sinceritate la showul lui Măruță, ca a avut nevoie de un psiholog pentru a face față unei asemenea tragedii.

cum-arata-azi-fiica-ralucai-moianucum-arata-azi-fiica-ralucai-moianu

Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța

Raluca Moianu a fost căsătorită vreme de 15 ani cu jurnalistul sportiv Marius Ancuța, cei doi devenind părinții unei fetițe, pe nume Mara. Nenorocirea s-a abătut asupra familiei prezentatoarei în 2018, când Marius Ancuța s-a îmbolnăvit și s-a stins fulgerător din viață, lăsând în urmă multă suferință. Raluca Moianu vorbit despre cum a făcut față tragediei, la emisiunea lui Măruță, și a recunoscut că a avut nevoie de îndrumarea unui psiholog. Pe de altă parte fiica ei, Mara, a simțit că se va vindeca de această durere prin simpla prezență a mamei sale.

Citește și: Ce dietă ține Raluca Moianu, la 53 de ani. La ce aliment a renunțat:„Se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt’

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri dureroase la patru ani de la moartea soțului său:'Destinul meu era să am grijă de el'

Citește și: Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. Vedeta a fost externată din spital: ‘Sunt recuperată aproape în totalitate

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Da (n.r- a apelat la psiholog). Am mai multe prietene psiholog. Am vrut să o duc (n.r – la psiholog) atunci, dar nu a vrut. Am respectat tot ceea ce ea și-a dorit să facă și mi-a zis: „Mama, nu am nevoie, te am pe tine. Vorbesc cu tine orice”. Am fost întotdeauna foarte deschisă. Suntem o echipă. Ea e fata tatălui ei.„, a spus Raluca Moianu la Măruță.

Raluca Moianu, despre relația cu fiica ei, după moartea soțului

Raluca Moianu a relatat, în urmă cu ceva vreme, că fiica sa încă simte nevoia să umple acel gol afectiv lăsat în urmă de moartea tatălui ei. Fosta prezentatoare a menționat că este mândră de fiica ei și de maniera în care a gestionat pierderea părintelui ei.

Ea mi-a zis că băiatul pe care o să-l aleagă trebuie să semene cu taică-su. Vrea să umple acel gol. Fata mea e o fată foarte puternică. Mi-a spus că nu vrea să meargă la psiholog după ce el a murit. Mi-a zis așa… Tot ce am de vorbit, vorbesc cu tine, mama', a spus Raluca Moianu pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton