Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru: „Mi-aș fi dorit să fie un pic mai...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru. În 1998, comediantul a renunțat la apariția sa pe scena Teatrului de Revistă, în urma deciziei lui Alexandru Arșinel, director al instiuției. Iată ce declarații a făcut Romică Țociu despre acel moment și despre relația pe care o avea cu maestrul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', Romică Țociu a făcut mai multe dezvăluiri despre parcursul său profesional și despre degradarea relației dintre el și Alexandru Arșinel. În urmă cu mai bine de 20 de ani, acesta a avut ultima apariție pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', având în vedere faptul că programul încărcat nu îi permitea să poată juca duminica, așa cum obișnuia. Acum, comediantul a făcut noi declarațiile despre conflictul cu regretatul actor, susținând că i s-a făcut o „nedreptate'.

romica-1romica-1

Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru. În urmă cu ceva timp, comediantul își reproșa faptul că s-a poziționat greșit în relațiile cu marii actori de comedie și că nu ar fi trebuit să fie „atât de acid'.

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după înmormântarea regretatului actor:„Mama este distrusă de durere. O să…'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu certificatul de revoluționar al lui Alexandru Arșinel și cine a solicitat retragerea lui:'Până în ultima clipă a încasat acel ajutor' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Pandrea, de urgență la spital, după ce a fot diagnosticată, din nou, cu COVID-19. Cum se simte actrița:„Mi-a fost foarte rău. Încă…'

Citește și: Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală:„De cel puțin 30 de ori am fost pipăite'. Ce le-a spus preotul procurorilor despre prima plângere penală împotriva sa

Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru

Comediantul a susținut că nu a fost niciodată deranjat de decizia de a fi concediat de la Teatrul de Revistă. Mai mult, acesta a recunoscut că, în ultima perioadă, relația cu maestrul se ameliorase considerabil.

„N-am fost supărat niciodată pe maestru. Pesemne că a fost o conjunctură nefavorabilă. Nu cred că domnul Arșinel ar fi fost în stare să facă lucrul ăsta din răutate. Cred că a fost o conjunctură acolo. Nu știu dacă deranjam la Tănase (n.r. – teatrul) pentru că noi aveam spectacolul nostru. Mi-aș fi dorit să fie un pic mai apropiat de noi, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că, în ultima perioadă și în ultima întâlnire cu maestrul Arșinel, lucrurile au stat altfel', a susținut Romică Țociu, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai.

„Cred că a fost o nedreptate'

Tot în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', Romică Țociu a vorbit despre regretele pe care le are cu privire la perioada conflictului cu Alexandru Arșinel.

„Poate că am avut și eu momente când ar fi trebuit să tac și n-ar fi trebuit să scot sabia, pentru că ei aparțin acestei țări și acestei tagme și au făcut lucruri extraordinare. Mă rog pentru sănătatea domnului Arșinel, mă rog să fie bine, aici nu e vorba de iertare. Cu cât trece vremea, devii mai înțelept, și am înțeles exact ce s-a întâmplat atunci. Ce a fost nasol e că am suferit și chiar am plâns că am plecat de la Tănase, pentru că era visul alergătorului de cursă lungă să joace Broadway-ul din București. Am suferit tare mult că am plecat.

Cred că da. Cred că a fost o nedreptate pe care și dumnealui a înțeles-o, mă bucur că a înțeles-o și mă bucur că astăzi sunt bine și gândesc bine despre dumnealui', a adăugat comediantul, în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursă foto: Facebook & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton