Anca Pandrea, de urgență la spital, după ce a fot diagnosticată, din nou, cu COVID-19. Cum se simte actrița: „Mi-a fost foarte rău. Încă...”

 Raiciu Adriana
.

Anca Pandrea, de urgență la spital, după ce a fot diagnosticată, din nou, cu COVID-19. Anca Pandrea are din nou COVID-19. Anca Pandrea are din nou probleme grave de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Îndrăgita actriţă nu se simte bine deloc și a fost internată joi, 29 septembrie, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Pandrea, de urgență la spital, după ce a fot diagnosticată, din nou, cu COVID-19. În luna noiembrie a anului trecut, partenera regretatului actor Iurie Darie a făcut COVID-19 și nu s-a simțit deloc bine. Anca Pandrea este nevoită să stea la izolare, în casă singură, iar acest lucru nu este deloc ușor pentru ea. Are 75 de ani și în ultimii ani probleme de sănătate i-au făcut viața unui calvar. Recent, artista a ajuns din nou la spital, unde a fost internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din Capitală. Aceasta are COVID-19.

AncaAnca

Citește și: Anca Pandrea, atac dur către Alexandru Papadopol:„O chestie de bun-simţ. S-a întâmplat de fiecare dată'

Citește și: Anca Pandrea s-a accidentat în casă:”Sunt plină de vânătăi”. Cum se simte acum

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale:„Am mutat copilul. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă

Citește și: Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV:„Trebuie să mai demonstreze și alții

Anca Pandrea, de urgență la spital, după ce a fot diagnosticată, din nou, cu COVID-19

Joi, 29 septembrie, Anca Pandrea a fost internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, după ce a acuzat stări de rău. După o serie de analize amănunțite, actrița a fost diagnosticată, din nou, cu COVID-19.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID.', a mărturisit actrița Anca Pandrea, în exclusivitate pentru impact.ro.

Totodată, anul trecut, văduva lui Iurie Darie a mai fost diagnosticată cu acest virus și a ales să se trateze acasă, cu ajutorul unui tratament furnizat de Gigi Becali.

Vedeta se confruntă cu multe probleme de sănătate, iar în ultima perioadă a avut mai multe stări de leșin. Actrița a leșinat de mai multe ori, în casă și chiar pe stradă, în timp ce se afla într-o vacanță.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin'

Recent, actrița a aflat motivul acestor leșinuri. Conform acesteia, totul are legătură cu alimentația sa, cu faptul că nu mănâncă sărat.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investgațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe.

De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua’, a declarat Anca Pandrea.

sursă foto- arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton