Imagini cu băiețelul lui Pepe la 4 luni. Micuțul este blond cu ochi albaștri!

 Dumba Gabriela
.

Băiețelul lui Pepe are aproape patru luni și pentru că fanii lui sunt curioși cum arată micuțul, artistul a postat pe Instagram câteva imagini cu Pepe junior. Deși el și iubita lui sunt bruneți, bebelușul este blond cu ochi albaștri și are părul cârlionțat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe junior a venit pe lume pe 7 iunie, îndeplinindu-i artistului marele vis de a fi și tată de băiat. Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu, care au o relație minunată cu cel mic, având în vedere pozele pe care le postează artistul pe Instagram.

p1p1

Imagini noi cu băiețelul lui Pepe

Pepe junior s-a născut pe 7 iunie, acum are aproape 4 luni, și este adorabil, după cum se vede din cele mai noi imagini postate de tatăl lui pe Instagram. Juniorul are cârlionți, este blond cu ochii albaștri, iar părinții lui sunt topiți după el.

În cadrul unei emisiuni, cântărețul a vorbit despre schimbările din ultima perioadă din viața lui, dar și cât de mult s-a schimbat de când a devenit tătic de băiat.

E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r să fii tată de băiat sau de fată). (…)

Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele.Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (…) Și mâine am concert online”, a declarat Pepe la Xtra Night Show.

Totodată, Pepe a mai mărturisit că fiul cel mic seamănă foarte bine cu mama sa, e blonduț, însă la atitudine îi este leit.

E blonduț așa, seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferențe niciodată (n.r între copii).

Acum spun că e prea devreme să mă mai gândesc la un copil, avem nevoie de momentele noastre de cuplu, am fetele mari, am băiat, am tot ce trebuie, dar nu ai de unde să știi”, a explicat prezentatorul de la Antena 1.

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Fosta profesoară de română o crește singură pe Eliza: „Calculez fiecare ban'

Mama lui Pepe junior este a treia soție a artistului

După nici doi ani de relație, Pepe și-a dus iubita, pe Yasmine, la Starea Civilă în acest an, înaintea Paștelui.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane.

Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou', a declarat Giani, fratele lui Pepe, în urmă cu câteva luni.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011. Raluca Pastramă este femeia de care Pepe s-a separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton