Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune: „Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune. De câțiva ani, vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc și a renunțat să mai apară pe micul ecran. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre posibilitatea de se întoarce în televiziune, susținând că a primit mai multe oferte de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu este un nume răsunător atunci când vine vorba de lumea televiziunii. Vedeta și-a făcut debutul pe micile ecrane, acum 20 de ani, când a debutat ca asistentă TV în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu, de la Antena 1. După căsătoria cu Zsolt Csergo, aceasta s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde soțul ei deține mai multe afaceri. Pentru o bună bucată de vreme, bruneta a susținut că nu ia în calcul întoarcerea în televiziune, însă se pare că aceasta a revenit asupra deciziei.

luciu-2luciu-2

Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune. „Sunt prea bătrână să mai apar la televizor', spunea vedeta în urmă cu câteva luni. Acum, aceasta este dispusă să facă câteva sacrificii pentru a se întoarce pe micul ecran.

Citește și: Ce făcea Nicoleta Luciu în spatele camerelor de filmat, când juca în telenovele:”Tot timpul mă…”

Citește și: Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în două luni:”Am renunțat la…”

Citește și: Jean de la Craiova joacă într-un film alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu:„Cred că am primit o palmă sau două'

Citește și: Cabral a rămas singur la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: „Mi-a plecat familia”

Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune

Nicoleta Luciu a susținut că a refuzat câteva oferte de a lucra în televiziune, fiind ocupată cu creșterea celor patru copii. Acum, aceasta este dispusă să facă naveta de la Miercurea Ciuc la București, în eventualitatea în care primește o ofertă avantajoasă.

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen. (…)

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz', a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro.

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii'

Bruneta a mărturisit că nu are niciun regret privind mutarea la Miercurea Ciuc. Mai mult, aceasta este de părere că a reușit să le redea copilăria celor 4 copiii, care au parte de nenumărate activități recreative.

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină.

Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii. Clasele primare, pe lângă orele de sport, o dată pe săptămână clasele merg la patinaj, iar cele de a treia și a patra, la înot. Merg pe zi câteva clase, prin rotație', a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton