Horoscop 26 septembrie 2022. O nouă relație pentru Săgetători

 Oana Pantazi
.

Horoscop 26 septembrie 2022. Astrele vin cu o mulțime de provocări pentru nativii horoscopului încă din prima zi a săptămânii. Dacă problemele materiale nu sunt covârșitoare, în schimb mulți vor avea de rezolvat conflicte profesionale sau de cuplu. Există însă și unii pe care Cupidon îi favorizează…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 26 septembrie 2022. Berbec

Chiar de la prima oră, vei începe să aștepți cu nerăbdare weekendul următor… Ai multe de rezolvat, iar superiorii nu se vor arăta deloc empatici. Nici să mergi acasă nu-ți prea dorești, fiindcă și acolo te așteaptă unele probleme. Din fericire, vei avea noroc pe plan material, iar asta îți va da puțin elan.

Horoscop 26 septembrie 2022. Taur

Un conflict profesional mai vechi va reizbucni azi și vei avea nevoie de toată diplomația și stăpânirea de sine pentru a regla situația. Vestea bună e că șefii tăi îți vor aprecia modul de gestionarea a unei situații de criză. Nu și partenerul de viață, care îți va reproșa că te-ai dedicat compet serviciului…

Horoscop 26 septembrie 2022. Gemeni

Deși ai fost recent în vacanță, simți nevoia să evadezi din nou, cât mai departe de locul de muncă… Din păcate, asta nu se va întâmpla, așa că va trebui să te organizezi și să rezolvi lucrurile pe rând. Din fericire, viața ta cuplu e mai bună de la o vreme, iar partenerul de viață nu contenește să te surprindă plăcut.

Citește și: Horoscop. Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac

Citește și: Cum își exprimă zodiile sentimentele!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 26 septembrie 2022. Rac

Nu e exclus să începi ziua cu o migrenă, iar asta din cauza stresului de la job! Muncești prea mult pentru cât primești și n-ar strica să te „arunci” din nou pe piață. S-ar putea să te surprindă ofertele! Latura amoroasă este, în schimb, bine aspectată, iar relația cu partenerul trece la un alt nivel.

Horoscop 26 septembrie 2022. Leu

Schimbarea ta de atitudine nu le va scăpa șefilor tăi și nici colegilor, care vor înțelege că nu pot profita la infinit de bunăvoința ta. După-amiază, atenția îți va migra spre familie, deoarece apar vești îngrijorătoare cu privire la o moștenire sau un proces. Apar discuții cu părinții, dar și cu partenerul de viață.

Horoscop 26 septembrie 2022. Fecioară

Nu e exclus ca azi să primești o ofertă flatantă din partea superiorilor. Oricât te-ar încânta, banii nu vor fi pe măsura obligațiilor, așadar gândește-te bine înainte de a accepta! Încearcă să fii puțin mai iertătoare cu greșelile celor din jur, aștepți prea mult de la partener, iar asta va grăbi despărțirea…

Horoscop 26 septembrie 2022. Blanță

Latura profesională e bine aspectată, iar astrele îți vor rezerva surprize plăcute și de acum înainte. Din păcate, pe plan sentimental nu stai la fel de bine, iar asta deoarece nu reușești să te dezlipești de trecut și gelozia îți întunecă judecata. Jumătatea ta nu mai e dispusă să-ți accepte ieșirile!

Horoscop 26 septembrie 2022. Scorpion

E indicat ca azi să nu te bați cu pumnii-n piept la job, fiindcă, până la urmă, vina va cădea asupra ta… Dacă tot ai idei și nu-ți lipsește entuziasmul, dedică-ți energia problemelor de familie, care nu sunt deloc puține. Abia spre seară te vei relaxa, când vei primi vești bune de la un prieten vechi.

Horoscop 26 septembrie 2022. Săgetător

Nu ești în cea mai bună formă fizică și psihică, însă astrele te vor energiza brusc! Azi nu e exclus să ai parte de o surpriză de proporții, însă nu la job, așa cum speri… În viața ta va apărea cineva de care s-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere. Nu e exclus să dai șanse și unei foste iubiri…

Horoscop 26 septembrie 2022. Capricorn

Ai parte azi de o zi plină de emoții pe toate planurile, iar cele mai multe vor fi pozitive. Vin vești bune pe plan profesional, dar și sentimental. Nu e exclus să primești o ofertă de job mai bună; iar partenerul tău de viață te va surprinde plăcut. Profită la maximum de această relaxare venită din partea astrelor!

Horoscop 26 septembrie 2022. Vărsător

Pentru tine, toate par să vină prea târziu… Jobul pentru care ai fi mutat munții din loc în urmă cu niște ani îți va fi propus acum îți va fi propus acum, iar bărbatul cu care cândva ai fi fugit în lume apare din nou în viața ta. Toate astea te vor tulbura nespus, dar viața ta nu e deloc rea, așa cum îți imaginezi!

Horoscop 26 septembrie. Pești

Nu-ți merge rău pe niciun plan, dar îți ca mplace să te victimizezi… Nimic nu te mulțumește, iar de vină pentru asta par să fie cei din jur, nicidecum tu. Atenție, jumătatea ta nu mai este dispusă să plătească pentru frustrările tale și nu e exclus să aveți parte de prima ceartă de proporții!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton