De ce nu ar participa CRBL la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Pentru nicio sumă de bani..."

 Raiciu Adriana
.

De ce nu ar participa CRBL la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. CRBL a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, printre care Survivor România și Asia Express. Totuși, cântărețul nu și-ar dori să participe la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Eduard Mihail Andreianu alias CRBL este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră. De-a lungul timpului, acesta a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, printre care Asia Express și Survivor România. Cu toate că a reușit să reziste pentru o perioadă destul de lungă de timp departe de familie și fără a avea acces la hrană sau alte lucruri personale, CRBL susține că nu ar participa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

crbl-1-1-1-683×1024-1crbl-1-1-1-683×1024-1

În cadrul unui interviu, fostul cântăreț din trupa Simplu a spus și motivul pentru care nu ar putea să participe la o astfel de emisiune.

Citește și:De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase:„Am rămas cumva dezamăgit’

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:'Înseamnă că nu e momentul'

Citește și: Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam.S-au afișat într-o ipostază surprinzătoare

Citește și:Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile:„Ne cunoaștem de foarte mulți ani’

De ce nu ar participa CRBL la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Nicio sumă mare de bani nu ar putea să-l convingă pe CRBL să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici, emisiune difuzată la PRO TV. Cântărețul a mărturisit că nu poate mânca tot felul de ‘specialități’ cu gândaci, viermi sau păianjeni. Preferă să nu consume nimic timp de două-trei săptămâni decât să aibă contact cu astfel de preparate mai puțin obșinuite.

Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!' la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo...”, a spus CRBL, potrivit Click.

Totuși, se pare că ar participa la un show de televiziune, o ediția specială cu vedete sau cei mai buni concurenți de la Survivor România.

În funcţie de provocare. Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un „Celebrity', un „Best of Survivor'… sau cine ştie ce altă provocare. Dar, parcă n-aş mai merge. Am mai fost, deja, ştiu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet„, a mai spus cântărețul, potrivit sursei citate anterior.

Cu familia nu ar participa categoric la vreo emisiune de supraviețuire, întrucât ar deveni mult mai protector.

Niciodată. Cu soţia sau cu Alesia, niciodată! Pentru că, acolo, trebuie să fii altcineva. Acolo, nu mai pot fi eu, să decid eu pentru mine. Acolo, trebuie să fiu mult mai protector. Nu mai pot să fiu eu şi am văzut la alte familii care au făcut treaba asta…„, a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton