Gina Pistol, întâmplare neplăcută în autobuz, după ce a urcat cu fetița în brațe: „Ne dezumanizăm. Erau bărbați acolo și...”

 Dumitrache Laura
.

Gina Pistol, întâmplare neplăcută în autobuz, după ce a urcat cu fetița în brațe. Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare Tv a devenit mamă în 2021, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător, în care le povestește fanilor că a avut parte de o experiență dură într-un autobuz. Iubita lui Smiley susține că oamenii devin din ce în ce mai nepăsători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gina Pistol, întâmplare neplăcută în autobuz, după ce a urcat cu fetița în brațe. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu solid și apreciat de multă lume, iar împreună au o fetiță minunată. Josephine i-a unit pentru totdeauna, iar cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuța lor. Recent, Gina a trecut printr-o experiență neplăcută într-un autobuz.

gina-pistol-postaregina-pistol-postare

Vedeta a călătorit cu autobuzul oână la aeroport și s-a declarat dezamăgită de reacția oamenilor. Deși se afla cu fiica ei și avea multe bagaje, Gina Pistol a mărturisit că nu a sărit nimeni să o ajute, având în vedere că erau mulți bărbați.

Citește și: De ce Smiley nu a mers în vacanță cu Gina Pistol și fiica lor, Josephine:”Nu am avut ocazia să…”

Citește și:Ce reguli le-a impus Gina Pistol bunicii și bonei lui Josephine, înainte de a pleca în vacanță:„Nu sunt genul de mamă geloasă”

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală.Au împreună 4 copii

Citește și:Cât au costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.Sunt create de un designer român

Gina Pistol, întâmplare neplăcută în autobuz, după ce a urcat cu fetița în brațe

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară, anul trecut, când a adus pe lume o fetiță. Vedeta formează un cuplu cu Smiley, iar cei doi au o familie minunată. Însă, recent, frumoasa blondină a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător. Gina s-a declarat dezamăgită de reacția oamenilor din jur. Iubita artistului a povestit că se afla într-un autobuz cu fiica ei, care le duceau la aeroport. Cu un copil în brațe și multe bagaje, Gina Pistol a declarat că s-a chinuit cu toate chiar dacă erau mulț bărbați în jurul ei.

„Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește empatia. Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am observat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist!', a declarat Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

Gina Pistol: „Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători”

Gina Pistol era singură, cu fiica sa în brațe, și avea multe bagaje. Vedeta a mărturisit că au șocat-o reacțiile oamenilor din autobuz, în special al bărbaților care se uitau fără a-i oferi o mână de ajutor.

M-a deranjat azi-dimineață faptul că eram cu ghiozdanul în spate, cu un copil adormit în brațe, cu un cărucior pe care încercam să îl urc în microbuzul care te duce de la avion la clădire și nu m-a ajutat nimeni. Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură. Și nu că sunt Gina Pistol.Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mână de ajutor. Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători și reci', a mai spus vedeta.

Gina Pistol, dezamăgită de nepăsarea oamenilor din jur

De când a devenit mamă, Gina Pistol își dedică majoritatea timpului cu fiica sa, Josephine. Vedeta și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar venirea pe lume a micuței a împlinit-o pe fosta prezentatoare tv. Cu toate acestea, iubita lui Smiley se declară dezamăgită de reacția oamenilor din jur.

„Pe vremea mea, dacă urcam într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu-i ofer o mână de ajutor. Și acum o fac cu mare drag.Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună, învățați să ajutați că nu vă cad mâinile. E cool să fii om bun', a mai spus Gina Pistol în mesajul ei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton