Codruța Filip și Valentin Sanfira se pregătesc de nuntă. Ce surpriză are artista pentru soțul ei: "Emoțiile sunt triple"

 Laciu Andreea
.

Codruța Filip și Valentin Sanfira se pregătesc de nuntă, iar agitația este mare căci mai au doar câteva săptămâni la dispoziție. Cei doi artiști de muzică populară sunt deja căsătoriți în acte, dar acum vor să ajungă să își jure iubire eternă și în fața altarului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-au cununat civil, dar pandemia le-a dat planurile peste cap cu nunta, așa că au ajuns să tot amâne marele eveniment. De data aceasta însă, Codruța și Valentin au decis să își ia inima în dinți și să rezolve tot, în luna octombrie.

cine-este-codruta-filip-3cine-este-codruta-filip-3

Codruța Filip și Valentin Sanfira se pregătesc de nuntă

Chiar dacă este o cununie religioasă pe care și-o doresc de ceva vreme, programul lor aglomerat din această vară i-a cam încurcat. S-au trezit dintr-o dată că mai au doar foarte puțin timp la dispoziție să pregătească ziua cea mare.

„Cununia religioasă va avea loc pe 15 octombrie. La cât am amânat nunta asta emoțiile sunt triple pentru că e stres, noi ne-am dat seama că ne-am luat toată vara cu evenimentele private și am cam uitat de evenimentul nostru. Ne-am trezit acum că mai avem o lună jumate în care trebuie să organizăm tot și e cam din scurt”, a dezvăluit Codruța Filip, conform WOWbiz.ro.

Ce surpriză are artista pentru soțul ei

Deși are puțin timp la dispoziție ca să își organizeze nunta, cântăreața de muzică populară știe totuși cu siguranță un lucru. Rochia de mireasă va fi o surpriză inclusiv pentru soțul ei, așa că Valentin Sanfira nu bănuiește cum va arăta soția lui în ziua cea mare. Artista are de gând să poarte o rochie care să iasă din tipare cu ajutorul unui detaliu inedit.

„Rochia o să fie simpluță, dar surprinzătoare. Eu sunt foarte elegantă, dar vreau ceva finuț care să facă diferența, a mai mărturisit Codruța Filip, la WOWnews.

Citește și: Cine este Codruța Filip. Este căsătorită cu Valentin Sanfira

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…”

Citește și: Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: „Nu prea aveam pâine, doar de sărbători”

Citește și: Cum a fost cerută de soție Larisa Bulgari de la Puterea Dragostei de către Adrian Iancu: „Eu eram la wc și…”

Cum l-a cunoscut pe Valentin Sanfira

Când a fost invitată în podcastul prezentat de Roxana Nemeș, îndrăgita artistă de muzică populară și-a amintit cum l-a cunoscut pe soțul ei.

Artista a fost invitată la podcastul Roxanei Nemeș, acolo unde a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe actualul soți și mai ales cum a fost surprinsă de atitudinea lui. Cei doi s-au cunoscut din întâmplare, în platoul unei emisiuni TV, acolo unde artistul a fost invitat pe ultima sută de metri.

„Eu cu Valentin ne-am cunoscut într-o emisiune TV, la Teo Show! Era ziua doamnei Laura Lavric, doamna Laura locuiește în Iași, este moldoveancă de-a mea și eu atunci colaboram cu fiul dumneaei. Aveam un proiect foarte frumos, făceam piese interesante și s-a nimerit ca în ziua respectivă și Valentin să fie invitat la Teo, la ziua doamnei Laura Lavric, dar el culmea că nu trebuia să fie invitat acolo.

A fost chemat așa pe ultima sută de metri, în ziua respectivă. Știu și eu din ce mi-a povestit el. Ne-am întâlnit acolo, am făcut cunoștință, dar prima dată nu l-am remarcat pentru că nu eram eu așa.Eram timidă și crispată pentru că veneam foarte rar la București nu prea cunoșteam lumea.

Ne-am întâlnit în platou și Valentin a fost foarte foarte drăguț și foarte insistent adică la un moment dat și-a luat scaunul și a venit lângă mine. S-a uitat la mine, foarte drăguț mi s-a părut, și mi-a spus: ești atât de frumoasă, a mărturisit Codruța Filip.

A fost dragoste la prima vedere

Codruța Filip a fost surprinsă de modul de abordare al lui Valentin Sanfira și a dezvăluit că și ea l-a plăcut de la înceeput, dar că artistul a fost prea direct pentru gusturile ei. Însă, se pare că și-a dat seama încă de atunci că actualul ei soț se îndrăgostise la prima vedere.

Pe de-o parte mi-a plăcut, dar pe de altă parte mi s-a părut prea direct. Apoi, după ce s-a terminat emisiunea mi-a cerut Instagramul și mi-a scris acolo și am vorbit până noaptea târziu pentru că eu mă întorceam cu trenul acasă. De atunci s-a legat, am mai vorbit, dar timp de 3 luni ne-am văzut doar pe la emisiuni. Așa am continuat și uite că suntem de 4 ani împreună.

Am simțit că a fost dragoste la prima vedere, chit că a fost prea direct, mi-a plăcut! Când cineva face un compliment, îl primești aia e! Dar am citit în ochii lui chestia asta, adică era deja îndrăgostit, pe moment nu mi-am dat seama, dar am conștientizat că m-a plăcut foarte tare. Eu nu știam cine e.

Auzisem de el, dar nu știam cine e. Eu dacă nu ascultam folclor și nu urmăream emisiuni așa de des, că nu urmăream emisiuni eu eram la facultate cu cursurile mele, cu concursurile, cu evenimentele și proiectele mele, nu mă uitam la televizor să văd că el prezintă o emisiune. Nu știam nimic unul despre altul și au curs lucrurile foarte natural”a completat Codruța Filip, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton