Ce sacrificii face Delia pentru cariera de artistă: „Ești supus pericolelor tot timpul”

 Ifrim Georgiana
.

Ce sacrificii face Delia pentru cariera sa de artistă. Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Aceasta are o carieră care se întinde peste 20 de ani și surprinde, în continuare, prin genurile muzicale pe care le abordează și ținutele excentrice. Într-un interviu recent, cântăreața a vorbit despre satisfacțiile și sacrificiile din meseria sa. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anul 1999, Delia a debutat în muzică în trupa N&D, alături de Nicolae Marin (Nick) și a cunoscut succesul cu piese precum ‘Altfel’, ‘Nu pot sa uit’, ‘Nu e vina mea’ sau ‘Vino la mine’. Cariera solo și-a început-o în anul 2003, când a lansat albumul ‘Parfum de fericire’. Recent, artista a vorbit despre începutul carierei sale și despre sacrificiile pe care le cere meseria de artista. Aceasta a susținut că „trăiește într-un haos care nu este sănătos'.

delia-1delia-1

Ce sacrificii face Delia pentru cariera sa de artistă. Artista se bucură de un succes muzical răsunător, însă meseria sa presupune o „rutină nesănătoasă' și expunerea permanentă la „pericole'.

Citește și: Delia i-a cerut ajutorul lui Mihai Petre pentru problemele cu spatele:„Mă doare cervicala foarte rău'

Citește și: Delia, martoră la tragedia din Dolomiti, unde mai mulți turiști au fost uciși de o avalanșă:”Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să…”

Citește și: Ce mesaj i-a transmis polițista Adela Loredana soțului ei, înainte de a se sinucide:„Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta'

Citește și: Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri:”Fac parte din mai multe proiecte frumoase”

Ce sacrificii face Delia pentru cariera de artistă

Cântăreața a spus care sunt avantajele și dezavantajele meseriei sale. Aceasta a explicat cum arată viața unui artist și care sunt pericolele la care simte că se expune.

„Plusurile sunt cele evidente, cumva notorietatea și satisfacția finaciară pe care le ai merg perfect cu viața de artist. Iar minusurile sunt faptul că nu apuci să ai un stil de viață ordonat și nu ai o rutină sănătoasă. Ești plecat foarte multe zile să cânți noaptea, când ar trebui să dormi, ziua te culci, trăiești într-un haos care nu este foarte sănătos pentru nimeni. Mai ești și foarte mult pe drumuri ceea ce înseamnă că ești supus pericolelor tot timpul', a susținut Delia, potrivit fanatik.ro.

Ce și-a cumpărat artista cu primii bani câștigați din muzică

Delia a susținut că a câștigat primii bani din muzică pe vremea când făcea parte din trupa N&D și i-a cheltuit pe câteva bijuterii din argint. În prezent, artista pune mai mult accent pe timpul libert decât pe partea financiară.

„Cu trupa N&D la Constanța, și îmi aduc aminte că mi-am luat niște inele de argint. Primul concert N&D a fost undeva în București și am avut emoții mari, nu știam despre ce este vorba, eram abia la început. (…)

Banii înseamnă ce înseamnă pentru toți. În ultima perioadă însă începe să conteze mai mult timpul liber. Asta înseamnă că financiar stau bine și clar timpul meu liber este mult mai important decât banii', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Cum se menține Delia în formă

Delia a susținut că nu face eforturi pentru a se menține în formă, având în vedere că nu este un aspect pe care pune mare accent. Mai mult, aceasta a recunoscut că nu a ținut niciodată o dietă.

„Nu am o siluetă de invidiat, nici nu m-a interesat treaba asta. Consider că am multe altele de oferit și nu mă bazez sută la sută pe aspectul fizic sau pe standardele de frumusețe. Sau pe cum cred unii că trebuie să arate un corp ca să fie bine. Nu mă stresez atât de tare, sincer. Și sunt norocoasă că am și alte calități, că nu se bazează totul pe aspectul fizic.

Nu am ținut niciodată vreun regim, nu am fost capabilă. Și când am fost capabilă nu mi-am dorit asta. Sunt extrem de gurmandă și îmi place mult să experimentez tot felul de bucătării', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton