Geta Sterp se mărită. Cine e viitorul ei soț și când va avea loc nunta: "Am fost să împart invitații"

 Ifrim Georgiana
.

Geta Sterp se mărită. Sora cea mică a lui Culiță Sterp se va căsători în luna octombrie cu Sebastian Crăciunescu, cel cu care are o relație de aproximativ 4 ani. Anunțul a fost făcut chiar de fratele acesteia, pe canalul de Youtube.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Geta Sterp a devenit cunoscută publicului, datorită succesului pe care l-au avut cei doi frați ai săi, Culiță și Iancu. Culiță a devenit celebru pe plan muzical, odată cu lansarea lui în muzică alături de Carmen de la Sălciua, fosta lui soție. Iancu a devenit celebru odată cu participarea lui la emisiunea Puterea Dragostei. Ulterior, aceasta a adunat o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, acolo unde le prezintă urmăritorilor activitățile sale zilnice. Aceasta a câștigat imediat simpatia internauților, datorită modestiei sale.

geta-1geta-1

Geta Sterp se mărită. Fratele acesteia, Iancu Sterp, a anunțat marele eveniment și a spus ce părere are despre viitorul său cumnat. Pe rețelele de socializare, Getuța, așa cum este alintată de mama Geta, postează adesea imagini cu partenerul ei de viață.

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp.A canditat pentru funcția de consilier local

Citește și: Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou:”Încă un nepot sau o nepoată”

Citește și: De ce Prințul William și soția lui, Kate, nu se țin de mână, în public.Motivul e surprinzător

Citește și: Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la doar 5 ani

Geta Sterp se mărită

Pe canalul său de Youtube, Iancu Sterp a anunțat căsătoria surorii sale. În videoclipul, sunt prezenți și viitori miri, dar și mama Geta. Sebastian și viitoarea sa soție sunt împreună de 4 ani și nu se sfiesc să-și facă declarații romantice pe rețelele de socializare. Nunta va avea loc pe 2 octombrie.

„Am fost să împart invitații pentru nunta lui Geta, da, ați auzit bine. Se mărită Geta, cred că la anul mă duc și eu', a spus fratele Getei, Iancu Sterp, în clipul video postat pe Youtube.

„Aceștia doi sunt tinerii îndrăgostiți, care se vor căsători în curând, pe 2 octombrie', a mai spus Iancu Sterp.

Ce părere are Iancu Sterp despre viitorul său cumnat

În videolcipul postat pe Youtube, Iancu Sterp a spus ce părere are despre alesul inimii surorii sale. La rândul ei, mama Geta a intervenit, susținând că la nuntă poate participa oricine dorește să o vadă pe fiica ei îmbrăcată în rochie de mireasă.

„Getuța îi invită pe toți care vor să vadă mireasa', a spus mama Geta.

„Cumnatul meu frumos! Doamne ajută! Casă de piatră!', a spus Iancu Sterp.

Geta și Sebastian au apărut în videoclipul lui Culiță Sterp

 Culiță Sterp a lansat o nouă melodie, dar de această dată, specială pentru el. În videoclipul melodiei au apărut, pentru prima dată, Geta și iubitul ei. Piesa este una de dragoste, iar cei doi îndrăgostiți își arată iubirea în fața camerelor de filmat.

Videoclipul a fost realizat pe străzile din Sighișoara, lângă o biserică. Culiță Sterp a spus că Geta este obișnuită cu celebritatea și lumina reflectoarelor, dar Sebastian a fost cam emoționat la filmări.

‘E primul meu clip în care protagoniștii sunt Sebi și Geta. Sebi are puține emoții… I-am adus la biserică să se căsătorească. Faceți-vă viața, ia-o de nevastă, cere-o. Ai cerut-o?’, a spus la acel moment Culiță Sterp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton