Nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a, devastată de moartea suveranei. Cum a fost surprinsă Contesa Sophie de Wessex

 Oana Pantazi
.

Nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a a fost devastată de moartea suveranei. Regina Elisabeta a II-a a avut patru copii, trei fii și o fiică, toți căsătoriți, însă suverana Marii Britanii, cel mai apropiată a fost de Sophie, Contesa de Wessex, soția fiului său cel mic, Edward. Aceasta i-a fost nu doar noră, ci și confidentă, iar moartea suveranei a îndurerat-o enorm. Iată cum a fost surprinsă Contesa Sophie de Wessex, la Castelul Balmoral, la scurt timp după ce Regina a încetat din viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Moartea Reginei Elisabeta a II-a, la 96 de ani, a îndurerat o țară întreagă, iar familia suveranei este împietrită de durere; unul dintre cele mai emoționante instantanee a fost furnizat chiar de către Sophie, Contesa de Wessex, nora preferată a Reginei, dar și prietena ei apropiată. Sophie a fost surprinsă la Castelul Balmoral, cu ochii în lacrimi, în timp ce citea mesajele de condoleanțe transmise de britanici.

Croitoreasa-din-Bacau-care-a-lucrat-pentru-Regina-Elisabeta-a-II-a-dezvaluiri-despre-suveranaCroitoreasa-din-Bacau-care-a-lucrat-pentru-Regina-Elisabeta-a-II-a-dezvaluiri-despre-suverana

Nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a, devastată de moartea suveranei

Contesa Sophie de Wessex, nora cea mică a Reginei, considerată și fiica de suflet a suveranei, datorită relației apropiate care se legase între ele, a fost recent protagonista unor momente extrem de emoționante. Devastată după moartea suveranei, soția Prințului Edward a fost surprinsă în curtea Castelului Balmoral, în timp ce citea, cu ochii în lacrimi, nenumăratele mesaje de condoleanțe lăsate de supușii Reginei, înconjurată de o mare de flori.

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a. Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Citește și: Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată într-un sicriu din stejar și plumb.E pregătit de 30 de ani

Citește și: Cum este Dragoș Bucur ca tată. Prezentatorul de la „Visuri la Cheie' are trei copii: „Bănuiesc că nu există părinți perfecți' / EXCLUSIV

În timp ce fiii Regelui Charles și soțiile lor s-au întâlnit cu britanicii, în Anglia, la finele săptămânii, pentru a onora memoria Reginei, ceilalți fii ai suveranei și copiii loc erau împreună în Scoția, pentru a-și plânge mama și bunica. Contesa de Wessex, împreună cu câțiva dintre copiii și nepoții Reginei, au participat la o slujbă de rugăciune la Crathie Kirk, înainte de a-i saluta pe cei veniți să-și prezinte condoleanțele la porțile Castelului Balmoral, unde a murit suverana. În timp ce se îndreptau spre mulțime, Sophie a strâns mâna fiicei sale, Lady Louise Windsor, extrem de emoționată, notează Mirror.

Apoi, Sophie de Wessex a fost surprinsă ghemuită, citind mesajele de condoleanțe, în timp ce se străduia din greu să-și stăpânească lacrimile.

Ce relație a fost între Regina Elisabeta a II-a și Contesa Sophie de Wessex

Prințul Edward, Conte de Wessex, în vârstă de 58 de ani, este al patrulea copil al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Phillip. Se află pe locul unsprezece în linia de succesiune la tron. El și soția sa, Sophie Rhys-Jones, au doi copii, Lady Louise Windsor și James, Viconte Severn și nici un nepot. În vârstă de 57 de ani, Sophie de Wessex este căsătorită cu Prințul Edward din 1999.

Între Sophie de Wessex și Regina Elisabeta a II-a a fost întotdeauna o legătură plină de dragoste și respect, și încă din anul 2005 Contesa a început să fie supranumită fiica' suveranei, întrucât cele două erau foarte apropiate. Ca soție a fiului cel mai mic al Reginei, Sophie nu este un membru înalt al familiei, dar este adesea descrisă ca fiind „arma lor secretă'.

Regina personal a invitat-o ​​nu o dată să participe împreună la mai multe slujbe bisericești și se spune că obișnuiau să se uite împreună la filme vechi. Anul trecut, după moartea Prințului Philip, o sursă din anturajul regal a spus că Sophie a fost o „sursă extraordinară de confort pentru Regină'. Și a adăugat: „Sophie prețuiește relația ei cu Regina și nu numai că îi apreciază sfaturile și înțelepciunea, ci este foarte protectoare cu ea„.

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton