Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu? „Fetița” ei, Bonnie, și-a găsit o nouă stăpână: „Orice ființă merită să fie iubită!”

 Dumba Gabriela
.

Bonnie şi Sissi, cei doi câini pe care Cristina Țopescu îi numea copiii ei și care au fost găsiți în viață, odată cu descoperirea trupului neînsuflețit ai jurnalistei, n-au fost lăsați pe drumuri așa cum se temea toată lumea. Bonnie și-a găsit deja o „mamă' nouă, care o iubește foarte mult.

cainii-cristinei-topescujpgcainii-cristinei-topescujpg

După un curs de dresaj la Sibiu, câinii Bonnie și Sissi, pe care Cristina Țopescu îi considera copiii ei, au o casă nouă, la trei luni de la moartea jurnalistei.

Datorită eforturilor dresoarei Deborah Faoro, Bonnie și-a găsit deja o stăpână nouă, pe Erika Cosescu.

'Bonnie este fetița mamii acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel și cel mai important, să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!', susţine Erika, pentru orasdesibiu.ro.

Vezi care sunt cei mai frumosi caini din lume!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton