Este oficial! Ce substanțe interzise a consumat George Burcea

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva zile, George Burcea a fost prins drogat la volan, iar astăzi oamenii legii au anunțat ce substanțe interzise a consumat soțul Andreei Bălan. Actorul a rămas fără permis și se fac cercetări în cazul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat în urma solicitării trimise de către Antena Stars că George Burcea a consumat cocaină. Soțul Andreei Bălan a fost tras pe dreapta de polițiști, iar în urma unui test antidrog au descoperit că acesta consumase substanțe interzise.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine', motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge', au lămurit procurorii.

De asemenea, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a anunțat că cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate despre George Burcea:'El este cel care nu-și mai dorește familia'

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu, iar artista a confirmat acest lucru. Vedeta susține că soțul ei nu își mai dorește să stea lângă familie și că el este cel care a luat decizia de a se separa.

George Burcea a plecat din casa Andreei Bălan, iar acum locuiește în apartamentul unui prieten. Fetițele cuplului au rămas în grija artistei, iar actorul vine în vizită la Ella și Clara.

Citește și: Andreea Bălan confirmă despărțirea de George Burcea, după ce a fost acuzată că este o înscenare

FOTO: Facebook

Andreea-Balan-si-George-Burcea-2Andreea-Balan-si-George-Burcea-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton