Irina Deaconescu nu a fost susținută de nimeni când a început să posteze pe YouTube: ”Selly îmi spunea că visez foarte mult”

 Stamen Diana
.

Peste 530 de mii de oameni o urmăresc pe Irina Deaconescu pe YouTube, unde a reușit să atragă atenția tuturor cu videoclipurile pe care le postează. De curând, în viața vloggeriței a apărut Cristian Manea și o face extrem de fericită.

Irina Deaconescu este mândră de toate realizările sale, mai ales că mulți nu credeau că va ajunge atât de departe cu canalul său de YouTube. Vloggerița a avut o ascensiune neașteptată și se bucură că oamenii au plăcut-o.

Deși Irina Deaconescu a trecut prin multe situații mai puțin plăcute, tânăra a reușit să țină mereu capul sus. Vloggerița a povestit că Selly îi spunea că este prea visătoare și că drumul către succes este destul de greu. Irina Deaconescu are niște principii foarte bine definite în ceea ce privește munca ei și dorește ca pe viitor să reușească și mai mult

'Cea mai mare realizare a mea este canalul de YouTube. Sunt mândră de el, chiar dacă nu e acolo content-ul pe care mi-l doresc, dar sunt singură că va veni și treaba asta în viitor. Sunt foarte mândră de punctul în care am ajuns cu canalul de YouTube. Eu am avut inițiativa asta și cumva nimeni nu m-a susținut pe drumul acesta. Toată lumea îmi spunea că e imposibil, chiar Selly îmi spunea că visez foarte mult. A fost greu într-adevăr, dar nu a fost imposibil. Aveți încredere în lucrurile pe care vi le doriți pentru că vor deveni realitate', a spus Irina Deaconescu.

Citește și: Irina Deaconescu se dezbracă de secrete.Ce se ascunde în spatele fetei cu zeci de mii de like-uri la o poză

Irina Deaconescu are o relație cu fotbalistul Cristian Manea

Este prima relație pe care Irina Deaconescu o face publică de când a devenit cunoscută. Vloggerița se iubește cu fotbalistul Cristian Manea, iar această relație o face fericită. Irina Deaconescu s-a mutat din București la Cluj, acolo unde iubitul e a semnat un nou contract. Pentru persoana iubită, vloggerița ar fi în stare să facă aproape orice.

'Eu în momentul în care iubesc un om nu am niciun fel de interes și tot ce îmi doresc este ca omul respectiv să fie fericit. Cumva, iubirea pentru mine reprezintă fericirea celuilalt', a mai spus Irina Deaconescu.

FOTO: Facebook

Irina-DeaconescuIrina-Deaconescu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton