Ce planuri are Adrian Nartea după rolul din Vlad: "Merg peste ocean"

 Iacob Antonia
.

Adrian Nartea a vorbit deschis despre rolul principal din serialul Vlad, de la PRO TV. Actorul de 40 de ani a recunoscut că producția tv i-a schimbat complet viața. El a dezvăluit, fără rețineri, că nu are de gând să se oprească aici și a spus ce planuri de viitor are. Serialul Vlad revine în forță din această toamnă, la PRO TV, cu ultimul sezon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La început, când a mers la casting și a văzut câți actori veniseră pentu probe a crezut că nu are nicio șansă să fie ales. În cele din urmă, Adrian Nartea a fost cel care i-a convins pe producătorii serialului Vlad că este cel mai bun dintre toți.

217344661_4052868484781143_3907274355528574911_n217344661_4052868484781143_3907274355528574911_n

'La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori.

Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă… Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat', a declarat actorul, într-un interviu pentru publicația Formula As.

Ce planuri are Adrian Nartea după rolul din Vlad

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap: „Mi-au spus că voi rămâne desfigurat”

Citește și: Marius Manole, dezvăluiri din culisele ultimului sezon al serialului Vlad: „Sper să…”

Citește și: Olimpia Melinte, din serialul VLAD, și-a botezat fiica. Primele imagini de la creștinarea micuței

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, mesaj emoționant pentru fratele său: „Ești bogat atunci când…”

Rolul din Vlad l-a ajutat extrem de mult în viața profesională. Pe de altă parte, actorul ar prefera și un rol de băiat rău pe viitor. Adrian Nartea nu ar spune nu nici unei cariere peste Ocean.

„Acest serial mi-a marcat existența și viața profesională. Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad, de altfel. Cumva rolul acesta m-a sculptat într-un fel anume și vreau să rămân așa. Dar vreau să adaug și alte valențe și cel mai probabil ele vor veni în timp. Mi-ar plăcea să joc și rolul de James Bond sau ceva de băiat rău. Poate cine știe, voi apela cândva la serviciile unui impresar și voi merge și peste Ocean!', a declarat Adrian Nartea pentru impact.ro.

Ce probleme grave de sănătate a avut

Adi Nartea a avut probleme grave de sănătate în trecut. Actorul, invitat la podcastul „Acasă la Măruță’, a povestit ce a însemnat pentru el acea perioadă și cum a descoperit că are o tumoare în spatele ochiului.

Adi Nartea a mărturisit că totul a început în urmă cu patru ani, când urechea stângă îi era înfundată fără vreo explicație anume.

„Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. (…) Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru.

Am zis bine, hai să mă operez. Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior‘, a spus Adi Nartea.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton