Ruxi și Anda Adam s-au certat la Bravo, ai stil: „Suferințele de orgoliu...”

 Martin Lorena
.

Ruxi și Anda Adam s-au certat la Bravo, ai stil! Competiția începe să fie din ce în ce mai dificilă pentru concurentele showului de modă. Spiritele se încing în platourile de filmare, iar de această dată Ruxi Opulență și Anda Adam nu au mai putut să se abțină! Între cele două a pornit un conflict major în cadrul galei eliminatorii de sâmbătă seară. Discuția a pornit de la ținuta pe care cântăreața a ales să o poarte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În platoul emisiunii „Bravo, ai stil' a avut loc un conflict major! În cadrul competiției de modă există o mulțime de tensiuni acumulate din cauza stresului. De această dată, Ruxi și Anda Adam nu s-au putut abține și au pornit o adevărată ceartă. Totul a început în momentul în care creatoarea de conținut a făcut o remarcă referitoare la ținuta purtată de cântăreață.

WhatsApp-Image-2021-10-18-at-11.14.06-1WhatsApp-Image-2021-10-18-at-11.14.06-1

Sâmbătă seară a avut loc ediția Galei Eliminatorii. În cadrul acesteia, concurentele au avut parte de momente tensionate, provocate atât de stres, cât și de comentariile primite din partea fetelor. Ruxi și Anda au început un conflict în cadrul căruia s-au aruncat cuvinte grele.

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!:„O victimă stilistică!'

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities:”Am luat-o personal”

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la Cuțite s-au despărțit după 6 luni

Citește și: Andreea Popescu a născut. Primele imagini cu fetița sa:„Nu am fost deloc bine'

Ruxi și Anda Adam s-au certat la Bravo, ai stil!

Ruxi și Anda Adam s-au certat în platoul emisiunii Bravo, ai stil! Cele două concurente au răbufnit în ediția difuzată sâmbătă seară. Totul a început în momentul în care Ruxi i-a spus cântăreței că nu există stilul Billie Eilish, după ce Anda a susținut că artista de peste ocean o inspiră.

„Așa am spus. Ok, Billie Eilish', își justifică artista ținuta din gală. „Billie Eilish nu e un stil vestimentar, e Billie Eilish', este comentariul lui Ruxi.

Anda nu a putut rezista și a ținut să își arate poziția atât în emisiune, cât și în viața de zi cu zi.

„Și eu sunt Anda Adam și mă pot îmbrăca așa cum vreau', a spus aceasta.

„Suferințele de orgoliu mă fac să râd'

Ruxi a considerat că reacția Andei Adam a fost una făcută din orgoliu, așa că a ținut să menționeze acest lucru la testimoniale. Creatoarea de conținut a comentat situația dintre ea și cântăreață și a ssuținut că Anda a luat lucrurile mult prea personal.

„E un stil foarte, foarte dubios. Ai luat-o foarte personal. Suferințele astea de orgoliu pe mine pur și simplu mă lasă… Mă fac să râd. Să-mi bag picioarele, azi le zic', continuă Ruxi Opulenta.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton