Ce părere are Harry despre mama lui vitregă: „Camilla nu a fost maștera cea rea”

După moartea Prințesei Diana, Prințul Charles s-a căsătorit cu iubita lui dintotdeauna, Camilla Parker Bowles, iar aceasta a devenit inamicul numărul 1 al englezilor, care au disprețuit-o din prima clipă. Cel mai greu i-a fost cu siguranță să aibă o relație cu cei doi fii ai Dianei, aflați atunci la vârsta adolescenței. Iată ce părere are Harry despre mama lui vitregă!

Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prințul Charles s-a însurat cu Lady Diana Spencer în anul 1981, iar fanii cuplului au decis atunci că a fost o uniune de poveste. Frumoasa și timida Diana a captivat o lume întreagă și, drept rezultat, fanii au adorat relația dintre ea și Charles. Din nefericire pentru ea, proaspătul ei soț era de multă vreme îndrăgostit de Camilla, Ducesa de Cornwall, iar relația dintre ei doi a continuat pe tot timpul mariajului cu Diana, care nu a fost deloc unul fericit.

O lume întreagă a urât-o pe Camilla

După ce Diana și-a pierdut viața într-un accident tragic, în 1997, Prințul Charles s-a întors la prima lui dragoste, Camilla. Acela a fost momentul când o lume întreagă a urât-o și mai mult pe Camilla, găsind-o vinovată de despărțirea Dianei de Charles și, implicit, de moartea Prințesei inimilor. Deși familia regală nu a fost de acord, inițial, cu relația lor, atunci când s-au logodit, Charles i-a oferit Camillei un inel care îi aparținuse bunicii sale, Regina-mamă.

Camilla, alături de Prințul Charles, la nunta Prințului Harry, fiul ei vitreg.

Camilla, alături de Prințul Charles, la nunta Prințului Harry, fiul ei vitreg.

De atunci, atât presa, cât și fanii familiei regale au fost cruzi în ceea ce privește relația lor. Totuși, cei doi copii ai lui Charles și ai Dianei, cărora Camilla le-a devenit mamă vitregă, nu au considerat-o maștera cea rea, în pofida a tot ceea ce s-a zis despre ea. Părerea lui Harry despre Camilla este una puțin așteptată, însă mezinul familiei a fost foarte fair-play în ceea ce o privește pe mama lui vitregă.

„Eu și William o iubim mai mult decât vă imaginați'

Conform publicației Express, într-o nouă biografie detaliată a vieții Prințului Harry, Ducele de Sussex, Camilla a fost o mamă vitregă minunată pentru el și fratele lui, Prințul William, viitorul rege al Angliei.  Denunită Harry: Conversations with the Prince și scrisă de jurnalista Angela Levin, cartea relevă faptul că Harry ține la mama lui vitregă. Prințul chiar insistă că fanilor monarhiei nu trebuie să le pară rău că ea este mama lui vitregă. În schimb, ar trebui să le pară rău că ea a fost nevoită să îndure atâția ani să fie ridiculizată. Ca să fiu sincer, ea a fost întotdeauna foarte apropiată de mine și de William. Nu este maștera cea rea. Gândiți-vă pe ce poziție a venit. Să nu vă pară rău pentru mine și pentru William, ci pentru ea', a spus Harry.

Camilla, alături de cei doi fii vitregi ai ei.

Camilla, alături de cei doi fii vitregi ai ei.

În biografia ei, Angela Levin a vorbit și despre faptul că Prințul Harry a fost capabil întotdeauna să vadă lucrurile și din punctul altora de vedere, ceea ce înseamnă că a fost capabil să empatizeze cu alegerea tatălui său după moartea Dianei. Deși, cu siguranță, nu a fost ușor pentru Prințul Charles să le spună celor doi fii ai săi că se însoară cu Camilla, conform Prințului Harry, el este fericit dacă tatăl lui e fericit. „Este o femeie minunată și îl face pe tatăl nostru foarte, foarte fericit, iar ăsta e lucrul cel mai important. Eu și William o iubim mai mult decât vă imaginați' – a declarat Prințului Harry, iar cuvintele sale probabil că îi vor pune serios pe gânduri pe cei care au transformat-o pe Camilla în inamicul public numărul 1…

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton