Ce planuri are Bianca Drăgușanu după ce a rămas fără emisiune la Kanal D! E ocupată toată vara!

 Dana Enache
.

O vară plină de schimbări, pentru Bianca Drăgușanu! După tumultul din viața ei personală, iată că a venit vremea schimbărilor și pe plan profesional. Vedeta a încheiat contractul cu postul de televiziune Kanal D, unde a prezentat un sezon al emisiunii „Te vreau lângă mine”, dar are o vară plină, cu multe proiecte profesionale.

 

E momentul în care televiziunile își pregătesc grilele de toamnă, iar schimbările sunt în toi. Din păcate, acestea au afectat-o în mod direct și pe Bianca Drăgușanu, vedeta ajungând acum, odată cu vacanța de vară, la finalul contractului cu Kanal D. Vestea a fost făcută publică în cursul acestei după-amieze, motivele fiind, deocamdată, secrete. Deși nimănui în locul Biancăi nu i-ar pica bine o astfel de veste, se pare că vedeta nu suferă chiar atât de tare, momentan, cel puțin. Nu de alta, dar are foarte multe planuri pentru perioada următoare. Mai exact, dincolo de o binemeritată vacanță, ce nu va dura, însă, mai mult de câteva zile, Bianca este extrem de ocupată cu atelierul ei de croitorie. Chiar la finalul săptămânii trecute, vedeta a hotărât să-și mute ateleirul din zona Primăverii în zona de Nord a Capitalei, ceea ce ne duce cu gândul, inevitabil, că nu îi merge rău deloc, având în vedere că acolo chiriile au prețuri cu adevărat usturătoare. Și, cum are foaret mulți angajați, dar și utilaje, cu siguranță că întreg procesul va dura cel puțin câteva săptămâni.

Avea salariu de 12.000 de euro

Uns ezon. Atât a lucrat Bianca Drăgușanu la Kanal D, în calitate de amfitrion al emisiunii „Te vreau lângă mine”. Experiența, însă, s-a dovedit a fi una extrem de profitabilă, întrucît Bianca avea un salariu colosal, de 12.000 de euro lunar. Cu siguramță că suma nu este una de neglijat nici măcar pentru o persoană care are și alte surse de venit, așa cum este și ea, de altfel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton